(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro.
(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro.

Franciza Cofetaria Armand

 

Armand urmareste consolidarea retelei locale de cofetarii si extinderea sa la nivel national. Propunem conceptul de franciza Armand pasionatilor de dulciuri, gurmanzilor si acelora care vor sa isi lanseze propria cofetarie bazata pe principiile calitatii produselor si ale respectului pentru clienti.

Franciza Armand este un model de afacere de proximitate, in care principala preocupare a Francizatului este  eficientizarea vanzarii, alegerea produselor de interes maxim, fidelizarea clientilor. Pe perioada  derularii contractului de franciza, acesta va beneficia de intreaga experienta Armand pe piata de profil, va fi sustinut logistic, va fi aprovizionat constant si prompt cu produse proaspete respectand standardele nationale de calitate  si, inca de la lansare, se va bucura de promovare pe toate canalele media ale Francizorului, prin includerea in reteaua Cofetariilor Armand.

Trimite un e-mail catre iancu.andrei@cofetariaarmand.ro si vom discuta pe larg oportunitatea de a deveni partener Armand.


Din culisele Armand

Opinia clientilor
 • A HUMAN
  IT WAS TRULY GOOD !!!! I ATE IT WITH MY FRIENDS AT MY BIRTHDAY PARTY. EVERY BI...
  1 reviews
  2018-11-23
 • Cristina
  Tortul foarte bun, serviciile de calitate. ...
  1 reviews
  2018-11-19
 • Geoegiana Parlogea
  Tortul a fost excelent atat ca design cat si ca gust. Multumesc echipei cofetă...
  1 reviews
  2018-11-17
 • Ioana
  Un tort excelent si ornat superb! L-am comandat de 6 -7 ori in mai putin de un ...
  1 reviews
  2018-11-01