Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Prajitura Amandina

Prajitura Amandina
Prajitura Amandina-1 Prajitura Amandina-2

Prajitura Amandina

Cod produs: PR030
Timp productie: clock 2 ore

Prajitura Amandina, o reteta clasica si un desert atat de cunoscut, si-a gasit loc printre prjiturile pretentioase ale Cofetariei Armand, obligatiile ei fiind acelea de a respecta o reteta clasica, realizata doar cu ingrediente de calitate, precum untul si ciocolata autentica.
Fiind atat de cunoscut si gustata cel putin o datat in viata, prajitura Amandina este modalitatea prin care puteti constata calitatea ingredientelor folosite in laboratorul nostru.

Prăjitura "Amandina" este o simfonie de arome și texturi, îmbinând perfect straturi delicate de blat cacao cu crema fină de cacao, completată de un sirop delicat cu rom și acoperită cu un strat subțire de fondant și cacao. Este un deliciu desăvârșit pentru cei pasionați de gustul intens al ciocolatei și al aromei subtile de rom.

Cremă Cacao Refined

Crema delicată de cacao este o simfonie a gusturilor fine. Realizată din fondant de ciocolată de înaltă calitate, unt fin, cacao excepțională, esență naturală de vanilie și un strop subtil de rom autentic, această cremă îmbracă fiecare strat de blat într-un val de savoare intensă.

Sirop cu Rom Elegant

Pentru a intensifica notele aromatice, prăjitura este îmbunătățită cu un sirop cu rom delicat. Zahărul fin se combină armonios cu esența de rom, vanilia aromatică și razatura subțire de lămâie, aducând o notă rafinată și exotică fiecărei bucăți.

Acoperită cu Fondant și Cacao

Finalizând această operă de artă culinară, prăjitura este acoperită cu un strat subțire de fondant, adăugând o textură delicată și un aspect elegant. O pulbere fină de cacao completează prezentarea, oferind ochilor o invitație tentantă la o experiență culinară de neuitat.

Amandina este mai mult decât o prăjitură - este o călătorie gustativă care îmbină cu măiestrie tradiția cofetăriei fine cu inovația culinară. La fiecare mușcătură, vă veți pierde într-un univers de arome, descoperind bucuria pură a unei prăjituri de excepție.

Experimentați Amandina astăzi și aduceți bucuria în fiecare moment!

Termen de valabilitate: 72 ore

Temperatura de pastrare: +2/+4 grade Celsius

1
Selecteaza Cantitatea



2
Pretul

lei

Descriere produs

Ingrediente

- blat cacao (oua,zahar, faina, cacao, ulei)
- crema cacao (fondant, unt, cacao, vanilie, rom);
- sirop cu rom ( zahar, rom, vanilie, razatura lamaie);
- fondant si cacao.

Valori nutritionale

Detalii ingrediente
Fii primul care apreciaza produsul.



   2    3    4    5    
Nu tocmai bunExcelent!

Random number


Nu sunt pareri pentru acest produs.

Opinia clientilor

Google review
Solutionarea litigiilor cofetarie Platforma SOL
Phone icon
Lasa un mesaj!
te contactam noi maine