Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Tort fulgi de nea

Tort fulgi de nea
Tort fulgi de nea-1 Tort fulgi de nea-2 Tort fulgi de nea-3

Tort fulgi de nea

Cod produs: FB865
Timp productie: clock 48 ore

Un tort imbracat in frosting delicios in care am pus bucatele de biscuiti Oreo! Un tort cu un decor simplu si elegant pentru aceste zile speciale din luna decembrie!

Termen de valabilitate: 72 ore

Temperatura de pastrare: +2/+4 grade Celsius

1
Selecteaza Compozitia

Compozitia

  •  Capsuni si ciocolata neagra
  •  Portocale si ciocolata
  •  Pearl & Ruby
  •  Chocolate Berry
  •  Double Desire
  •  Trois Mousse
  •  Stracciatella
  •  Italian Kiss

Un mousse fin cu capsuni, ciocolata alba si fulgi crocanti din ciocolata neagra.

Ingredinte: ciocolata alba, capsuni, ciocolata neagra, pasta capsuni, frisca, jeleu neutru, mure, afine

Alergeni: capsuni, lactoza, gluten, ou


Detalii ingrediente si valori nutritionale

2
Selecteaza Cantitatea



  
  ( portii pentru grame portia)

Informatii privind greutatea minima si numarul maxim de etaje

Pentru torturile care depășesc un etaj, cantitatea minima poate fi mai mare decat cea selectabila menționata pentru fiecare produs.
De exemplu, in general:
- Pentru un etaj cantitatea minima pleaca de la 3.0 kg.
- Pentru doua etaje cantitatea minima pleaca de la 5,5 kg.
- Pentru trei etaje cantitatea minima pleaca de la 8 kg.
Din acest motiv in functie de greutatea aleasa tortul poate sa difere fata de imaginea prezentata.
Pentru detalii și cantități exacte va rugam sa ne contactați la numărul de pe site sau la adresa de mail comanda@cofetariaarmand.ro.

Torturile cofetariei Armand sunt executate manual si din acest motiv gramajele pot sa difere cu pana la +/- 200g pentru torturile simple si pana la +/- 500g pentru torturile personalizate.

3
Pretul

lei

Pentru acest produs se adauga si pretul unui suport de tort in valoare de 30 lei


Descriere produs

Observatii

Atentie! Societatea Maison Armand S.R.L. mentioneaza ca depozitarea torturilor/prajiturilor personalizate (imbracate in icing), la temperaturi de refrigerare (0-4oC) o perioada mai mare de 3-6 ore, conduce la degradarea aspectului exterior al produsului (aparitia broboanelor datorita

Detalii pasta de zahar si coloranti
Fii primul care apreciaza produsul.



   2    3    4    5    
Nu tocmai bunExcelent!

Random number


Nu sunt pareri pentru acest produs.

Opinia clientilor

Google review
Solutionarea litigiilor cofetarie Platforma SOL
Phone icon
Lasa un mesaj!
te contactam noi maine