Franciza Cofetaria Armand

 

Armand urmareste consolidarea retelei locale de cofetarii si extinderea sa la nivel national. Propunem conceptul de franciza Armand pasionatilor de dulciuri, gurmanzilor si acelora care vor sa isi lanseze propria cofetarie bazata pe principiile calitatii produselor si ale respectului pentru clienti.

Franciza Armand este un model de afacere de proximitate, in care principala preocupare a Francizatului este  eficientizarea vanzarii, alegerea produselor de interes maxim, fidelizarea clientilor. Pe perioada  derularii contractului de franciza, acesta va beneficia de intreaga experienta Armand pe piata de profil, va fi sustinut logistic, va fi aprovizionat constant si prompt cu produse proaspete respectand standardele nationale de calitate  si, inca de la lansare, se va bucura de promovare pe toate canalele media ale Francizorului, prin includerea in reteaua Cofetariilor Armand.

Trimite un e-mail catre iancu.andrei@cofetariaarmand.ro si vom discuta pe larg oportunitatea de a deveni partener Armand.


Din culisele Armand

Opinia clientilor
 • Ela
  Facut cu gust,de catre o cofetarie ce ofera calitate produselor,profesionalism i...
  1 reviews
  2017-08-20
 • Ana
  Un tort exceptional,absolut minunat!Livrare prompta!...
  1 reviews
  2017-08-06
 • Monica
  Super tort,deosebit! Serviciile ireprosabile! Multumim!...
  1 reviews
  2017-07-23
 • Gabriel
  Delicios este putin spus ! Multumim Cofetaria Armand !...
  1 reviews
  2017-07-03