Tort Gianduja
Cod produs: TR104
Timp productie: 2 ore
Gustul intens de ciocolata este secretul acestei retete delicioase. Mousse-ul de ciocolata belgiana este completat de o inima de crema gianduja care este pozitionata in mijlocul tortului. Pentru un plus de savoare am adaugat aroma de menta care se combina perfect cu ciocolata neagra si gustul de alune din gianduja.
Pentru cantitatile de 3.5, 4, 4.7 si 6.5 kilograme, termenul minim de livrare este de 48 de ore.
Pe dreptunghi se poate realiza la cantitatea de minim 6.5 kg.
Descriere produs
Observatii
Acest sortiment NU este disponibil pentru compozitia torturilor personalizate.Nu se poate realiza pe dreptunghi datorita pastilei concentrate de ciocolata din mijlocul tortului care se realizeaza intr-o anumita forma.
Torturile Armand sunt realizate manual si pot avea diferente de cantitate de + - 300 de grame.
Ingrediente
- ciocolata neagra belgiana- frisca naturala
- crema gianduja (ciocolata cu pasta de alune de padure)
- blat cacao insiropat cu menta.
- umiditate:max.36% | zahar:min.40% | grasimi:min.15%
- alergeni: gluten , amidon , grasimi hidrogenate, lapte
Dumneavoastra cum apreciati produsul? (Alti 1 clienti ne-au spus parerea lor)
APRECIERILE CLIENTILOR

Foarte bun si foarte frumos finisat
2017-02-21 12:39:19