(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Tort Ciocolata in toate formele


Tort Ciocolata in toate formele

Cod produs: FB405
Timp productie: 48 ore

Daca esti mare iubitor de ciocolata, in toate formele ei, atunci cu singuranta acest tort personalizat este cea mai potrivita alegere. O nebunie de arome si forme, un tort ce poate avea compozitie diferita fata de ce se vede la exterior. Alege sa iti surprinzi invitatii cu un tort deosebit.

1
Selecteaza Compozitia

Compozitia

  •  Double Desire
  •  Pearl & Ruby
  •  Chocolate Berry
  •  Trois Mousse
  •  Stracciatella
  •  Raspberry Rose
  •  Italian Kiss

Mousse fin de ciocolată belgiană neagră și cremă aerată din ciocolată alba în care încorporăm zmeură.

Ingrediente: ciocolată neagră, ciocolată albă, blat cacao, frișcă, zmeură, glazură de ciocolată neagră.
Alergeni: gluten, amidon, lapte, ouă, zmeură, urme de alune.
Umiditate: max. 40% | Zahăr: min. 30% | Grăsimi: min. 13%

2
Selecteaza Cantitatea



  
  ()  


* Cantitatea minima nu presupune ca tortul sa fie exact ca cel din imagine. Cantitatea difera in functie de numarul etajelor.
De exemplu: La cantitatea de 3,5 kg tortul nu poate avea decat un etaj.

3
Pretul

lei



Descriere produs

Observatii

Pret/kilogram - 160 lei (include si manopera complexa pentru acest model)
Se poate realiza pentru minimul de 4 kilograme.
Comanda se realizeaza cu 48 de ore inainte de data la care doriti livrarea.
Torturile din Cofetaria Armand sunt executate manual.
Tortul livrat poate depasi cantitatea comandata cu maxim 500 grame.

Ingrediente

Acest tort poate fi facut cu urmatoarele sortimente de compozitie: Trois Mousse, Pearl & Ruby, Stracciatella, Raspberry Rose, Chocolate Berry, Double Desire, Tropical Mousse,Italian Kiss.

Atentie! Societatea Maison Armand S.R.L. mentioneaza ca depozitarea torturilor/prajiturilor personalizate (imbracate in icing), la temperaturi de refrigerare (0-4oC) o perioada mai mare de 3-6 ore, conduce la degradarea aspectului exterior al produsului (aparitia broboanelor datorita “transpiratiei” pastei de zahar, care absoarbe umiditatea mousse-ului, scurgerea culorii alimentare, incretirea foii comestibile pe care se imprima fotografiile, etc.)

Atunci cand plasati o comanda, rugamintea este sa intrebati cum se procedeaza cel mai bine cu aceste torturi.

Informatii

Tortul din imagine a cantarit 4.9 kilograme.
Fii primul care apreciaza produsul.



   2    3    4    5    
Nu tocmai bunExcelent!

numbers


Nu sunt pareri pentru acest produs.

Din culisele Armand

Opinia clientilor