(+4) 0754.010.310
(+4) 0740.102.656

Tort de nunta Ceainicul fluturilor

Tort de nunta Ceainicul fluturilor

Cod produs: FB048
Timp productie: 72 ore

Un tort de nunta in culori pastelate, cu fluturi ce danseaza in jurul unui ceainic elegant, detaliul de baza, ofera un adevarat spectacol.
Tortul acesta este rezultatul unei frumoase colaborari client-designer. Au discutat, au gandit, au regandit, s-au imprietenit si nu avea cum sa nu iasa decat bine. Tu cum ti-ai imaginat tortul mult visat?

1
Cantitatea

  
  ()  

2
Pretul

leiDescriere produs

Observatii

Pret/kilogram - 160 lei
Se poate realiza intr-o mare varietate de culori, iar minimul de kilograme pentru care se poate realiza acest model este de : 8,5 kilograme pe doua etaje, de 13 kilograme pe 3 etaje, 17-18 kilograme pe 4 etaje.
Comanda se realizeaza cu 72 de ore inainte de data la care doriti livrarea.
Torturile din Cofetaria Armand sunt executate manual.
Tortul livrat poate depasi cantitatea comandata cu maxim 500 grame.

Ingrediente

Acest tort poate fi facut cu urmatoarele sortimente de compozitie: Trois Mousse, Pearl & Ruby, Stracciatella, Raspberry Rose, Chocolate Berry, Double Desire, Tropical Mousse,Italian Kiss.

Atentie! Societatea Maison Armand S.R.L. mentioneaza ca depozitarea torturilor/prajiturilor personalizate (imbracate in icing), la temperaturi de refrigerare (0-4oC) o perioada mai mare de 3-6 ore, conduce la degradarea aspectului exterior al produsului (aparitia broboanelor datorita “transpiratiei” pastei de zahar, care absoarbe umiditatea mousse-ului, scurgerea culorii alimentare, incretirea foii comestibile pe care se imprima fotografiile, etc.)

Atunci cand plasati o comanda, rugamintea este sa intrebati cum se procedeaza cel mai bine cu aceste torturi.

Informatii

Torturi cu ciocolata neagra, ciocolata cu lapte, ciocolata alba, cafea, capsuni, caramel, zmeura, mure si fructe proaspete.
Fii primul care apreciaza produsul.   2    3    4    5    
Nu tocmai bunExcelent!

numbers


Nu sunt pareri pentru acest produs.

Produse noiOpinia clientilor