(+4) 0754.010.310
(+4) 0740.102.656

Tort de nunta Toamna tarzie

Tort de nunta Toamna tarzie

Cod produs: FB071
Timp productie: 72 ore

Tortul de nunta Toamna tarzie este un tort cu forma clasica, dar decorat in nuante tari, asa cum sunt cele oferite de anotimpul toamna, cu tematica frunzelor de toamna tarzie.
Asadar, daca vrei un tort special, perfect incadrat in povestea nuntii tale, dar si delicios, te asteptam la o degustare pentru a te convinge de ceea ce inseamna calitate la nivel inalt si un design pe masura.

1
Compozitia



Alegeti:

  •  Chocolate Berry
  •  Double Desire
  •  Pearl & Ruby
  •  Trois Mousse
  •  Raspberry Rose
  •  Tropical Mousse

Mousse fin de ciocolată neagră belgiană în care încorporăm fructe de pădure.

Ingrediente: ciocolată neagră, blat cacao, frișcă, zmeură, mure.
Alergeni: gluten, amidon, lapte, ouă, mure, zmeură,urme de alune.
Umiditate: max.50 % | Zahăr: min.30% | Grăsimi: min.12%


2
Cantitatea





  
  ()  


* Cantitatea minima nu presupune ca tortul sa fie exact ca cel din imagine. Cantitatea difera in functie de numarul etajelor.
De exemplu: La cantitatea de 3,5 kg tortul nu poate avea decat un etaj.

3
Pretul

lei



Descriere produs

Observatii

Pret/kilogram - 160 lei
Se poate realiza intr-o mare varietate de culori, iar minimul de kilograme pentru care se poate realiza acest model este de : 4,5 kilograme pe un etaj, de 8,5 kilograme pe doua etaje, de 15 kilograme pe 3 etaje.
Comanda se realizeaza cu 72 de ore inainte de data la care doriti livrarea.
Torturile din Cofetaria Armand sunt executate manual.
Tortul livrat poate depasi cantitatea comandata cu maxim 500 grame.

Ingrediente

Acest tort poate fi facut cu urmatoarele sortimente de compozitie: Trois Mousse, Pearl & Ruby, Stracciatella, Raspberry Rose, Chocolate Berry, Double Desire, Tropical Mousse,Italian Kiss.

Atentie! Societatea Maison Armand S.R.L. mentioneaza ca depozitarea torturilor/prajiturilor personalizate (imbracate in icing), la temperaturi de refrigerare (0-4oC) o perioada mai mare de 3-6 ore, conduce la degradarea aspectului exterior al produsului (aparitia broboanelor datorita “transpiratiei” pastei de zahar, care absoarbe umiditatea mousse-ului, scurgerea culorii alimentare, incretirea foii comestibile pe care se imprima fotografiile, etc.)

Atunci cand plasati o comanda, rugamintea este sa intrebati cum se procedeaza cel mai bine cu aceste torturi.

Informatii

Ciocolata neagra, ciocolata cu lapte, ciocolata alba, capsuni, caramel, cafea, morcov, zmeura si mure proaspete.
Fii primul care apreciaza produsul.



   2    3    4    5    
Nu tocmai bunExcelent!

numbers


Nu sunt pareri pentru acest produs.

Produse noi



Opinia clientilor