(+4) 0754.010.310
(+4) 0740.102.656

Tort Funda eleganta

Tort Funda eleganta

Cod produs: TP410

Un tort delicat, foarte chic, cu cateva detalii precum funda eleganta, cateva perle si o floare, este foarte potrivit pentru o aniversare intr-un cadru rafinat. Noi iti putem indeplini orice dorinta cand vine vorba de tortul mult visat, asa ca te provocam sa vii cu cele mai frumoase idei.


1
Timpul minim pentru productie

24 ore
* Daca veti comanda mai multe produse, timpul minim de productie al comenzii va fi acela al produsului cu cel mai mare timp de productie.


2
Cantitatea



  



* Cantitatea minima nu presupune ca tortul sa fie exact ca cel din imagine. Cantitatea difera in functie de numarul etajelor.
De exemplu: La cantitatea de 3,5 kg tortul nu poate avea decat un etaj.


3
Compozitia

Alege:

  •  Chocolate Berry
  •  Double Desire
  •  Pearl & Ruby
  •  Trois Mousse
  •  Stracciatella
  •  Italian Kiss
  •  Raspberry Rose
  •  Tropical Mousse

Mousse fin de ciocolată neagră belgiană în care încorporăm fructe de pădure.

Ingrediente: ciocolată neagră, blat cacao, frișcă, zmeură, mure.
Alergeni: gluten, amidon, lapte, ouă, mure, zmeură,urme de alune.
Umiditate: max.50 % | Zahăr: min.30% | Grăsimi: min.12%


4
Scrie o dedicatie

Scrie maximum 50 de caractere.


5
Pret

lei



Descriere produs

Observatii

Cost: pret compozitie/kg + 20 lei/kg manopera.
Cantitatea minima pentru care se poate realiza modelul este de 6 kg pentru 2 etaje si de 9,5 kg pentru 3 etaje.
Torturile din Cofetaria Armand sunt executate manual, astfel incat tortul poate sa fie mai mic sau mai mare cu maxim 500 gr.
Comanda se realizeaza cu 24 de ore inainte de data la care doriti livrarea.

Ingrediente

Acest tort poate fi facut cu urmatoarele sortimente de compozitie: Trois Mousse, Pearl & Ruby, Stracciatella, Raspberry Rose, Chocolate Berry, Double Desire, Tropical Mousse,Italian Kiss.

Atentie! Societatea Maison Armand S.R.L. mentioneaza ca depozitarea torturilor/prajiturilor personalizate (imbracate in icing), la temperaturi de refrigerare (0-4oC) o perioada mai mare de 3-6 ore, conduce la degradarea aspectului exterior al produsului (aparitia broboanelor datorita “transpiratiei” pastei de zahar, care absoarbe umiditatea mousse-ului, scurgerea culorii alimentare, incretirea foii comestibile pe care se imprima fotografiile, etc.)

Atunci cand plasati o comanda, rugamintea este sa intrebati cum se procedeaza cel mai bine cu aceste torturi.

Informatii

Tortul din imagine a cantarit 12,2 kilograme.
Cum apreciati (0)




Rau          Bine


numbers




Nu sunt pareri pentru acest produs.

Produse noi



Opinia clientilor