Naked Chocolate Cake
Naked Chocolate Cake, un desert deosebit atat prin gust, cat si prin infatisarea lui unica, cu tenta rustica, dar totodata eleganta, face senzatie in ultima vreme si castiga teren in favoarea celor cu creme spumate.
Pe un blat de pandispan bogat in cacao, alune si bucatele de ciocolata belgiana, am asezat o crema de ciocolata alba in care strecuram fructele cele mai gustoase ale sezonului.
Observatii
Imagine cu titlu informativ, decorurile tortului pot varia in functie de sezon si de stocul disponibil la data comenzii.Acest sortiment este disponibil pentru compozitia torturilor personalizate.
Cantitatea minima este de 3.5 pentru un etaj, pentru doua etaje este de 4,5 kilograme, iar pentru 3 etaje 9.5kg.
Ingrediente
Atentie! Societatea Maison Armand S.R.L. mentioneaza ca depozitarea torturilor/prajiturilor personalizate (imbracate in icing), la temperaturi de refrigerare (0-4oC) o perioada mai mare de 3-6 ore, conduce la degradarea aspectului exterior al produsului (aparitia broboanelor datorita “transpiratiei” pastei de zahar, care absoarbe umiditatea mousse-ului, scurgerea culorii alimentare, incretirea foii comestibile pe care se imprima fotografiile, etc.)
Atunci cand plasati o comanda, rugamintea este sa intrebati cum se procedeaza cel mai bine cu aceste torturi.