(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro.
(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Cum livram

Poti plasa comenzi online NON-STOP pentru produsele Armand oriunde te-ai gasi (tara sau strainatate).

Programul de procesare a comenzilor cofetariaarmand.ro este: Luni – Sambata 09:00-20:00, Duminica 10:00-19:00.

Tariful de transport este compus din tarif de pornire si din tariful/km (stabilit la 2 lei/km) – la cel din urma, avandu-se in vedere doar distanta dus, nu si intors, de la laboratorul Armand, pana la punctul de destinatie. Distanta este calculata cu ajutorul Google Maps.

Pentru Municipiul Bucuresti:

A. Interval de livrare 12:00-20:00

a) Pt comenzi cu valori minime de 150 de lei (250 de lei pentru zilele speciale detaliate mai jos), tariful perceput este 0.;

b) Pt comenzi cu valori de pana la 149,99 de lei (249.99 de lei pentru zilele speciale detaliate mai jos), se va percepe un tarif de 50 de lei;

B. Interval de livrare 20:00-24:00

a) Pt comenzi cu valori minime de 150 de lei(250 de lei pentru zilele speciale detaliate mai jos), tariful perceput este de 50 de lei;

b) Pt comenzi cu valori de pana la 149,99 de lei (249.99 de lei pentru zilele speciale detaliate mai jos), se va percepe un tarif de 100 de lei.

Pentru Judetul Ilfov:

A. Interval de livrare 12:00-20:00

a) Pt comenzi cu valori minime de 200 de lei(300 de lei pentru zilele speciale detaliate mai jos), tariful perceput este 2 lei/km;

b) Pt comenzi cu valori de pana la 199,99 de lei(299.99 de lei pentru zilele speciale detaliate mai jos), se va percepe un tarif de 50 de lei + 2 lei/km;

B. Interval de livrare 20:00-24:00

a) Pt comenzi cu valori minime de 200 de lei, tariful perceput este de 50 de lei + 2 lei/km;

b) Pt comenzi cu valori de pana la 199,99 de lei, se va percepe un tarif de 100 de lei + 2 lei/km.

Zile speciale

Toate zilele de sambata si duminica si urmatoarele zile: 7 ianuarie (Sf.Ioan), 14 februarie (Ziua Indragostitilor), 1 martie (Ziua Martisorului), 8 martie (Ziua Femeii), vinerea inainte de Pasti, 21 mai (Sf. Elena), 15 august (Sf. Maria), 30 august (Sf. Alexandru), 8 noiembrie (Sf. Mihail si Gavril), 30 noiembrie (Sf. Andrei), 6 Decembrie (Mos Nicolae), zilele din saptamana 18-24 Decembrie, 30-31 Decembrie.

 

Pentru Judetele Arges,Bacau, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea:

- Interval de livrare 12:00-24:00

- Valoarea comenzii minime este de 1000 de lei la care se adauga 10 lei pentru fiecare km ce depaseste 100 de km fata de locatia Armand din strada Armand Calinescu din Bucuresti, iar tariful perceput este de 50 de lei + 2 lei/km.

In situatii exceptionale, putem livra si in alte judete decat cele enumerate mai sus, dar numai in urma discutiei telefonice cu un consultant de vanzari Armand.

Capacitatile de transport frigorific ale Cofetariei Armand sunt limitate, asa incat ne rezervam dreptul de a refuza comenzile pe care nu le putem onora in intervalul solicitat.

Comenzile se planifica pentru livrare, in ordinea inregistrarii lor, dupa algoritmul primul venit-primul servit.

Chiar daca ati finalizat comanda online, aceasta nu se considera acceptata decat in urma confirmarii telefonice efectuate de catre operatorul nostru.

In cazul in care ati selectat livrarea, indiferent daca aceasta beneficiaza de transport gratuit sau nu, intr-un interval in care capacitatile noastre de transport sunt deja ocupate in totalitate, in momentul in care veti fi contactat de operatorul nostru pentru confirmarea comenzii, acesta va incerca reprogramarea pentru un alt interval orar. Daca sunteti de acord cu reprogramarea, veti stabili impreuna intervalul cel mai apropiat in care exista disponibilitate. Daca nu sunteti de acord cu reprogramarea la o alta ora, comanda va fi anulata, iar daca ati efectuat deja plata, banii va vor fi returnati integral in cont, in termen de 3 zile.

Atentie! Pentru comenzile cu livrare in afara Municipiului Bucuresti, indiferent de cuantumul acestora, precum si pentru cele efectuate pe raza Municipiului Bucuresti, dar al caror cuantum depaseste suma de 250 de lei, este obligatorie achitarea unui avans de minimum 50% din valoarea totala (inclusiv taxa de transport). Avansul se poate plati prin transfer bancar sau cu numerar, intr-una din locatiile Armand. De asemenea, puteti achita comanda integral, prin intermediul cardului. Restul de plata se poate achita ulterior, prin transfer bancar, cu numerar sau cu card intr-una din locatiile Armand, cu minimum 48 de ore inainte de momentul livrarii, sau cu numerar la livrare.

Deasemenea este obligatorie achitarea unui avans de minimum 50% din totalul comenzii in cazul in care comanda dumneavoastra contine cel putin un produs personalizat.

Pentru stabilirea cuantumului tarifului de transport, in cazul clientilor care beneficiaza de discount-uri, valoarea obtinuta dupa aplicarea acestora este cea care se va raporta la nivelul comenzii minime.

Produsele noastre sunt livrate in conditii optime, cu vehicule refrigerate, autorizate de catre D.S.V.

Punctualitatea Livrarilor

Nu iti face griji in privinta livrarii, atat sistemul nostru informatic, cat si cel de livrare sunt bine puse la punct, iar comanda ta va ajunge la timp, conform celor agreate impreuna la confirmarea telefonica a comenzii tale.

In perioadele foarte aglomerate, sau cand conditiile meteo sunt nefavorabile, comenzile pot fi livrate cu intarzieri, urmand a fi anuntat telefonic asupra intervalului de livrare. 

Termenele Livrarilor

Produsele Cofetariei Armand pot fi livrate in functie de dificultatea realizarii lor.Aceste detalii se regasesc in descrierea produselor de pe cofetariaarmand.ro si vor fi discutate inclusiv la confirmarea telefonica a comenzii tale.

Iata reperele, in functie de care noi calculam timpul minim de livrare:

- 2 ore – produsele standard

- comanda plasata pana in ora15:00 se livreaza in aceeasi zi;

- comanda plasata dupa ora 15:00 se realizeaza a doua zi incepand cu ora 12:00.

- 24 ore – produse personalizate;

- 48 ore – produse personalizate, cu manopera complexa;

- 72 ore – produse personalizate, din compozitii speciale.

 

Intrebari Suplimentare

Daca ai nelamuriri, comenzi deosebite sau intrebari suplimentare, iti stam la dispozitie oricand, via e-mail pe adresa comanda@cofetariaarmand.ro, sau la numarul de telefon 031.005.1187 in intervalul orar 09:00-20:00 (L-S), sau 10:00-19:00 (D).


Din culisele Armand

Opinia clientilor