Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Torturi si prajituri cadou de 1-8 Martie

Vezi produsul 1 pana la 30 din (3 pagini)

Torturi, cupcakes, prajituri si pachete cadou pentru 1-8 Martie, sunt produsele personalizate pe care le poti comanda in oricare din cofetariile Armand din Bucuresti sau pot fi comandate online si livrate gratuit, persoanei dragi tie. 

Tort pentru mama ta, pentru bunica ta, iubita sau sotia ta, produse personalizate pentru colegele de la birou, toate sunt deserturile martisor pe care le gasesti in aceasta categorie dedicata sarbatorii de 1 si 8 Martie.  

Alege un cadou dulce pentru 1 sau 8 Martie, personalizat pentru fiecare persoana draga tie si gata de livrare oricand la domiciliu. 

 Bine ați venit în universul nostru dulce, unde fiecare bucată este o operă de artă, iar fiecare gust aduce bucurie în inimă! Cu ocazia zilelor de 1 și 8 Martie, ziua femeii, vă invităm să descoperiți colecția noastră specială de torturi, cupcakes și prăjituri, create cu dragoste și atenție la detalii, pentru a aduce un zâmbet pe fețele celor dragi.

Torturile noastre sunt adevărate capodopere culinare, realizate cu cele mai fine ingrediente și atenție la fiecare strat. Indiferent dacă alegeți un tort elegant cu fructe proaspete sau unul decadent cu ciocolată, garantăm o experiență gustativă de neuitat.

Cupcakes-urile noastre sunt micile delicii cu mari bucurii! Decorate cu măiestrie și disponibile într-o varietate de arome, aceste minunății vor completa perfect orice moment special. Fie că le alegeți pentru a le oferi cadou sau pentru a vă răsfăța pe dumneavoastră sau pe cei dragi, veți simți bucuria fiecărui mușchiuc al acestor dulciuri.

Prajiturile noastre, o adevărată explozie de gusturi și texturi, vor încânta simțurile cu fiecare felie. De la prăjituri tradiționale până la creații inovatoare, avem o selecție care să satisfacă cele mai pretențioase gusturi.

În plus, pentru a face fiecare comandă cu adevărat specială, vă oferim posibilitatea de a personaliza torturile și prăjiturile noastre cu mesaje personalizate sau ornamente tematice pentru Ziua Femeii.

Fiecare produs achiziționat de la noi este ambalat cu grijă și atenție, gata să devină un cadou perfect pentru a celebra frumusețea și forța fiecărei femei deosebite din viața dumneavoastră.

Descoperiți magia gustului alături de noi și oferiți momente dulci de neuitat în această perioadă specială a anului!

Oferiți mai mult decât un simplu cadou, oferiți o experiență de neuitat pentru a celebra feminitatea și contribuția specială a fiecărei femei în lumea dumneavoastră.


Opinia clientilor

Google review
Solutionarea litigiilor cofetarie Platforma SOL
Phone icon
Lasa un mesaj!
te contactam noi maine