Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Termeni si conditii

Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Este recomandata citirea tuturor termenilor si conditiilor. 

TERMENI SI CONDITII

Acesti Termeni si Conditii reglementeaza relatia comerciala dintre www.cofetariaarmand.ro si client, cu privire la vanzarea online de catre www.cofetariaarmand.ro clientului a produselor mentionate pe acest site. Prin lansarea comenzii, clientul accepta automat prevederile acestor Termeni si Conditii.

I. CONDITII DE PROCESARE SI LIVRARE A COMENZII

1. Modalitati de estimare a numarului minim de ore necesare www.cofetariaarmand.ro livrarii comenzilor plasate si confirmate telefonic de catre un reprezentant al www.cofetariaarmand.ro:

a. Timpi minimi de productie:

- 2 ore – daca este plasata comanda  pana in orele 15:00, livrarea se efectueaza in aceeasi zi, iar pentru cele dupa orele 15:00, livrarea se realizeaza a doua zi, cel mai devreme la ora 11:00;

- 24 de ore – pentru comenzi speciale care necesita timp mai mare de realizare (prajituri speciale, torturi personalizate,etc);

- 48 de ore – pentru comenzi speciale cu manopera complexa si timp mare de realizare (torturi personalizate cu figurine, forme dificil de realizat, etc);

- 72 ore – pentru comenzi speciale cu o manopera foarte complexa (torturi personalizate cu figurine complexe, forme dificil de realizat, etc).

Pentru produsele cu livrare in 2 ore, dar care au fost comandate dupa ora 15:00, pot fi onorate cel mai devreme a doua zi dupa ora 11:00.

Pentru comenzile speciale (torturi de dimensiuni foarte mari, torturi personalizate, 3D) timpul de preparare si livrare poate depasi 72 de ore de la confirmarea si acceptarea comenzii.

In cazul in care nu se respecta termenele minime de realizare a produselor (informatii care se regasesc in descrierea fiecarui produs), www.cofetariaarmand.ro poate percepe tarife suplimentare.

2. Modalitatile de calcul al tarifelor de transport, in functie de valorile comenzilor si de intervalele orare de livrare.


Pentru Municipiul Bucuresti:

Comanda minima in zi normala Comanda minima in zi de weekend Comanda minima in zi de sarbatoare
150 lei 200 lei 250 lei

Pret transport sub comanda minima : 50 lei
Pret transport peste comanda minima : 0 lei

Pentru Judetul Ilfov:

Comanda minima in zi normala Comanda minima in zi de weekend Comanda minima in zi de sarbatoare
200 lei 250 lei 300 lei

Pret transport sub comanda minima : 50 lei + 4 lei/km
Pret transport peste comanda minima : 0 lei + 4 lei/km

Pentru Judetele Arges, Bacau, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea

Comanda minima in zi normala Comanda minima in zi de weekend Comanda minima in zi de sarbatoare
1000 lei + 10 lei pentru fiecare km ce depaseste 100 de km fata de locatia Armand(*) 1000 lei + 10 lei pentru fiecare km ce depaseste 100 de km fata de locatia Armand(*) 1000 lei + 10 lei pentru fiecare km ce depaseste 100 de km fata de locatia Armand(*)

*) Explicatie:Comanda minima variaza in functie de distanta. La calculul comenzii minime de baza se adauga 10 lei pentru fiecare km ce depaseste 100 de km fata de locatia Armand din strada Armand Calinescu din Bucuresti pana la destinatie.

Comanda minima este obligatorie
Pret transport peste comanda minima : 50 lei + 4 lei/km


Zile de sarbatoare sau zile speciale


Zile cu data fixa: 07 Ianuarie (Sf.Ioan), 14 Februarie (Ziua Indragostitilor), 01 Martie (Ziua Martisorului), 08 Martie (Ziua Femeii), 23 Aprilie (Sf. Gheorghe), 21 Mai (Sf. Constantin si Elena), 15 August (Sf. Maria), 30 August (Sf. Alexandru), 08 Septembrie (Sf. Marie Mica), 08 Noiembrie (Sf. Mihail si Gavril), 30 Noiembrie (Sf. Andrei), 06 Decembrie (Mos Nicolae), 18 Decembrie, 19 Decembrie, 20 Decembrie, 21 Decembrie, 22 Decembrie, 23 Decembrie (Craciun), 24 Decembrie (Craciun), 25 Decembrie, 26 Decembrie, 27 Decembrie, 28 Decembrie, 29 Decembrie, 30 Decembrie (Anul Nou), 31 Decembrie (Anul Nou)

Zile cu data variabile: 29 Aprilie 2024, 30 Aprilie 2024, 01 Mai 2024, 02 Mai 2024, 03 Mai 2024, 04 Mai 2024

Zile weekend: Sambata, Duminica

 

In situatii exceptionale, putem livra si in alte judete decat cele enumerate mai sus, dar numai in urma discutiei telefonice cu un consultant de vanzari Armand.

Capacitatile de transport frigorific ale Cofetariei Armand sunt limitate, asa incat ne rezervam dreptul de a refuza comenzile pe care nu le putem onora in intervalul solicitat.

Comenzile se planifica pentru livrare, in ordinea inregistrarii lor, dupa algoritmul primul venit-primul servit.

Chiar daca ati finalizat comanda online, aceasta nu se considera acceptata decat in urma confirmarii telefonice efectuate de catre operatorul nostru.

In cazul in care a fost facuta plata prin una dintre metodele de e-payment si comanda nu a fost acceptata ulterior de catre operatorii nostri, atunci clientul va primi integral banii inapoi in cont.

In cazul in care ati selectat livrarea, indiferent daca aceasta beneficiaza de transport gratuit sau nu, intr-un interval in care capacitatile noastre de transport sunt deja ocupate in totalitate, in momentul in care veti fi contactat de operatorul nostru pentru confirmarea comenzii, acesta va incerca reprogramarea pentru un alt interval orar. Daca sunteti de acord cu reprogramarea, veti stabili impreuna intervalul cel mai apropiat in care exista disponibilitate. Daca nu sunteti de acord cu reprogramarea la o alta ora, comanda va fi anulata, iar daca ati efectuat deja plata, banii va vor fi returnati integral in cont, in termen de 3 zile.

Atentie! Pentru comenzile cu livrare in afara Municipiului Bucuresti, indiferent de cuantumul acestora, precum si pentru cele efectuate pe raza Municipiului Bucuresti, dar al caror cuantum depaseste suma de 250 de lei, este obligatorie achitarea unui avans de minimum 50% din valoarea totala (inclusiv taxa de transport). Avansul se poate plati prin transfer bancar sau cu numerar, intr-una din locatiile Armand. De asemenea, puteti achita comanda integral, prin intermediul cardului. Restul de plata se poate achita ulterior, prin transfer bancar, cu numerar sau cu card intr-una din locatiile Armand, cu minimum 48 de ore inainte de momentul livrarii, sau cu numerar la livrare.

Deasemenea este obligatorie achitarea unui avans de minimum 50% din totalul comenzii in cazul in care comanda dumneavoastra contine cel putin un produs personalizat.

Pentru stabilirea cuantumului tarifului de transport, in cazul clientilor care beneficiaza de discount-uri, valoarea obtinuta dupa aplicarea acestora este cea care se va raporta la nivelul comenzii minime.

 

II. ANULAREA COMENZILOR

In cazul produselor personalizate, datorita complexitatii elementelor decorative, comanda se poate anula inainte de livrare, cu un timp minim egal cu timpul de productie. (Exemplu: Pentru un tort cu timpul de productie de 72 de ore se poate anula comanda, cu un timp minim de 3 zile inainte de livrare). In cazul in care anulati comanda dupa intrarea in productie, ne rezervam dreptul de a retine avansul perceput la momentul plasarii comenzii.

3. In preluarea, procesarea si livrarea comenzilor se vor tine cont de urmatoarele:

 a. Cantitatile, descrierile, imaginile si alte informatii prezentate pe www.cofetariaarmand.ro au calitate informativa si orientativa pentru client. In anumite cazuri produsele pot varia ca aspect, culoare sau cantitate iar aceste diferente  nu-i pot fi imputate ca atare Cofetariei Armand. Detaliile finale legate de cantitati si aspect se vor stabili in urma discutiilor cu un reprezentat al cofetariilor Armand (departament preluare comenzi sau departamentul de vanzare);

 b. In cazul zilelor (perioadelor) cu un numar foarte mare de comenzi precum si a celor in care conditiile de trafic sau meteo ingreuneaza procesul de livrare, www.cofetariaarmand.ro, isi rezerva dreptul de a prelungi termenele de livrare. Pentru astfel de intarzieri, care nu tin de vointa sau posibilitatile www.cofetariaarmand.ro, aceasta din urma nu poate fi trasa la raspundere;

 c. Produsele www.cofetariaarmand.ro sunt preparate si livrate respectand toate conditiile igienico-sanitare impuse de lege.

 

III. CONDITII PLATA

1. In schimbul vanzarii produsului, clientul va plati catre www.cofetariaarmand.ro, in functie de produsul comandat, pretul acestuia, astfel cum acest pret este mentionat pe site (preturile contin TVA), sau cum a fost agreat de comun acord la confirmarea telefonica a comenzii plasate online.

2. In ceea ce priveste optiunea platii in numerar la livrare, se va tine cont de urmatoarele:

 a. Produsele spre livrare vor fi insotite de bon sau factura fiscala, reprezentand valoarea acestora.
 b. www.cofetariaarmand.ro isi rezerva dreptul ca in cazul comenzilor mai mari de 250 lei sa ceara clientului plata integrala sau partiala in avans.

 

IV. CONFIDENTIALITATE

1. Pentru utilizarea facilitatilor www.cofetariaarmand.ro, poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi: numele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, sau informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul dumneavoastra.

2. www.cofetariaarmand.ro se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor sai. Niciun fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia a celor parteneri www.cofetariaarmand.ro care asigura buna functionare a acestui site.

3. Informatiile colectate sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale. www.cofetariaarmand.ro nu ofera informatiile unor terte persoane fara consimtamantul dumneavostra expres si prealabil.Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic pe site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.

4. In afara exceptiilor expuse mai sus, www.cofetariaarmand.ro nu va dezvalui niciun fel de informatii personale despre utilizatorii sai catre terte parti fara a avea in prealabil acordul acestora. www.cofetariaarmand.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede in mod expres acest lucru, sau atunci cand serviciul sau informatia respectiva sunt necesare pentru a proteja drepturile si interesele www.cofetariaarmand.ro.

Citeste si Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

V. CONDITII DE PRODUCTIE

Modificari de decor. Pentru produsele din categoria “Torturi Armand”  - https://www.cofetariaarmand.ro/torturi-armand ( gama de torturi clasica Armand : tort Pearl&Ruby, tort Trois Mousse, tort Fresh Passion etc) nu se pot face modificari de decor . Decorurile dupa imagini furnizate de client se pot face doar pentru torturile care intra in categoriile torturilor personalizate in pasta de zahar sau frosting. 
Va multumim pentru intelegere!

 

VI. DISPOZITII FINALE

1. Vizitatorii site-ului www.cofetariaarmand.ro se obliga sa foloseasca site-ul numai in scopuri legale.

2. Toate elementele de grafica ale site-ului: imagini, baze de date, etc, apartin in exclusivitate operatorului site-ului. Folosirea, fara acord, a acestora se pedepseste conform legii.

3. Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente.

4. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

5. www.cofetariaarmand.ro nu isi asuma nicio raspundere pentru pierderi de date, comenzi care nu sunt onorate sau nu ajung la termen din cauze care nu sunt sub controlul www.cofetariaarmand.ro.


Opinia clientilor

Google review
Solutionarea litigiilor cofetarie Platforma SOL