Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Produse de post


Pentru evenimentele organizate in perioada postului sau doar pentru dumneavoastra, va propunem o gama  de torturi si produse de post a caror gust ramane la fel de savuros.

Desigur puteti comanda produsele de post si cu livrare gratuita la domiciliu, in Bucuresti.

Bun venit în lumea delicioasă a produselor de post de la Cofetaria Armand!

În cadrul colecției noastre exclusive de produse de post, vă prezentăm cu bucurie mai multe delicii irezistibile:

Jeleuri Premium din Piureuri de Fructe:

Descoperă explozia de arome naturale într-un jeleu premium, confecționat cu dragoste din piureuri de fructe. Din piureurile de fructe alese cu grijă, reușim să captăm esența autentică a fiecărui gust: portocale dulci acriosare, mango suculent, ananas zemoase sau si gustul suav al fulgilor de cocos. Aromele intense vor revigora simțurile și vor trezi plăcerea de a savura natura.
Jeleurile noastre se disting prin textura lor delicată și catifelată.  Încântă-ți simțurile cu gustul autentic al fructelor, într-o prezentare elegantă și tentantă.

Prăjitura de Post cu Magiun de Prune și Nuci:

Savorați momentele dulci ale postului cu prăjitura noastră excepțională. Cu un blat moale și aromat, această prăjitură este îmbogățită cu magiun delicios de prune și nuci crocante. Fără ouă și lactate, este o alegere savuroasă pentru cei care doresc să se răsfețe cu o încântare dulce în timpul postului. O combinație perfect echilibrată de arome și texturi pentru a îndeplini dorințele tale gastronomice.

Tort Blat de Cacao și Măr Ras, Crema de Cacao cu Smochine și Decorat cu Fructe:

Cu o prezentare de excepție și o combinație unică de ingrediente, tortul nostru te va cuceri din prima privire. Blatul de cacao și măr ras se împletește armonios cu crema de cacao și smochine, oferind o experiență decadentă și rafinată. Decorat cu fructe proaspete, acest tort este o operă de artă gustativă, pregătită cu grijă pentru a transforma momentele de post într-o adevărată sărbătoare a simțurilor.

Vrem să aducem bucurie în viața clienților noștri prin produse de post de cea mai înaltă calitate. Încurajăm gustările sănătoase și delicioase, și suntem mândri să oferim produse fara  ingrediente de origine animală.

 


Opinia clientilor

Google review
Solutionarea litigiilor cofetarie Platforma SOL
Phone icon
Comanda acum!