Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Torturi editii speciale


Descoperiți colecția noastră specială de torturi, fiecare creație fiind o poveste dulce în sine la Cofetăria Armand. Cu fiecare ediție specială, ne străduim să aducem un strop de magie și unicitate în fiecare eveniment și sărbătoare.

  1. Tort Iepuraș: Înălțați atmosfera oricărei petreceri cu dulcea noastră creație, Tortul Iepuraș. Decorat cu atenție la detalii, acest tort adorabil aduce bucurie în orice moment special și este alegerea perfectă pentru sărbători cu cei dragi.

  2. Tort Ispahan: Un tribut adus eleganței și gustului rafinat, Tortul Ispahan vă transportă într-o călătorie culinară cu arome delicate . O experiență de gust extraordinară pentru cei care apreciază finețea.

  3. Tort Inimă: Împărțiți dragostea într-un mod dulce cu Tortul Inimă. Cu designul său romantic și gustul său divin, acest tort este perfect pentru aniversări de cuplu sau orice alt moment în care dragostea este sărbătorită.

  4. Tort Red Velvet: O combinație clasică și elegantă de arome, Tortul Red Velvet este o alegere rafinată pentru orice ocazie. Stratul său bogat de crema din frisca naturala si crema de branza și culoarea vibrantă îl fac remarcabil din punct de vedere vizual și gustativ.

  5. Tort Ma Cherie Ediție Limitată: Experimentați luxul în fiecare morșătură cu Tortul Ma Cherie Ediție Limitată. Această creație exclusivă aduce împreună arome fine, texturi bogate și un design sofisticat pentru a vă oferi o experiență cu adevărat deosebită.

  6. Tort Dietetic pentru Diabetici: Ne preocupăm de sănătatea clienților noștri, și de aceea vă prezentăm Tortul Dietetic - o delicioasă opțiune fără zahăr și fără făină, special creată pentru diabetici. Bucurați-vă de gustul indulgent fără să compromiteți sănătatea.

Fiecare tort din colecția noastră specială este o expresie a pasiunii și expertizei noastre în domeniul cofetăriei. Vă invităm să explorați aceste delicii unice și să transformați fiecare moment într-un festin de gust și frumusețe la Cofetăria Armand.


Opinia clientilor

Google review
Solutionarea litigiilor cofetarie Platforma SOL
Phone icon
Comanda acum!