Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Prajituri


Prăjituri Clasice

Descoperiți o colecție impresionantă de prăjituri clasice, unde tradiția întâlnește gustul rafinat. La Cofetăria Armand, suntem mândri să vă prezentăm o gamă variată de prăjituri cu arome tradiționale, care aduc în prim-plan gustul autentic al copilăriei și al momentelor speciale.

Arome Cunoscute

Fiecare macaron este o mică operă de artă, plină de gust și culoare. Experimentați crocantul delicat în exterior și umplutura fină și aromată în interior. O selecție variată de arome vă așteaptă să vă răsfățați simțurile.

Eclerele noastre captivante sunt o combinație perfectă de aluat pufos și umplutură cremoasă. Cu arome precum ciocolată, vanilie și cafea, fiecare eclair este o experiență delicioasă.

Tartele noastre fine sunt realizate cu atenție la detalii, cu crustă fragedă și umplutură bogată. De la tartele cu fructe proaspete la cele cu ciocolată fină, fiecare creare reprezintă un omagiu adus bucătăriei franceze tradiționale.

Ediții Speciale

Experimentați inovația și creativitatea noastră prin prăjiturile din ediții speciale. Aici, vă așteaptă delicii unice, pregătite cu atenție la detalii pentru a vă oferi o experiență dulce deosebită. De la prăjituri sezoniere la cele dedicate evenimentelor speciale, fiecare ediție specială aduce o surpriză plină de gust.

Personalizare pentru Evenimente Speciale

Doriți să aduceți o notă personalizată evenimentului dumneavoastră special? La Cofetăria Armand, vă oferim opțiunea de a personaliza prăjiturile pentru a se potrivi tematicii sau cerințelor evenimentului dumneavoastră.

Prăjituri Tradiționale Românești

Ne mândrim să vă oferim o călătorie gustativă în lumea prăjiturilor tradiționale românești. Fie că vorbim despre Prajitura Caraiman, Amandina, Turta traditionala, fiecare prăjitură păstrează autenticitatea rețetelor transmise din generație în generație.

Comandă Online

Plasați o comandă online și bucurați-vă de savoarea prăjiturilor noastre clasice, ediții speciale sau tradiționale românești în confortul casei dumneavoastră.

Contact

Pentru informații suplimentare sau pentru a plasa o comandă specială, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a transforma fiecare moment într-o experiență dulce și memorabilă.

Cofetăria Armand - Îndulcind Tradiția cu Gust!


Opinia clientilor

Google review
Solutionarea litigiilor cofetarie Platforma SOL
Phone icon
Lasa un mesaj!
te contactam noi maine