(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Torturi pentru copii

Vezi produsul 1 pana la 30 din (9 pagini)

Oricare ar fi tematica preferata a micutului tau, fie ca vorbim de personajele din animatiile preferate, hobby-uri sau obiectele de care este indragostit, in mainile magice ale maiestrilor Cofetariei Armand, toate acestea prind cele mai dulci si delicioase forme si ajung sa fie torturile mult dorite de catre copii. 

Poti alege din colectia Torturi pentru copii pe care o punem la dispozitia ta sau poti veni chiar tu cu o idee pe care sa o transformam in tortul aniversar perfect pentru copilul tau.

Torturi cu printese, torturi personalizate pentru aniversari, torturi cu roboti, in forma de masini sau chiar animalute, modele si imagini din care poti alege cel potrivit pentru copilul tau.

Ingrediente de cea mai buna calitate, compozitii delicate, decoruri si forme fara limite, cu acestea te poti delecta cand vine vorba de magia din Cofetaria Armand si cu torturile care pleaca zilnic din laboratorul nostru in toata tara.

Indiferent care este dorinta copilului tau, noi o sa o luam ca pe o porunca si o sa o transformam cum stim noi mai bine intr-un tort spectaculos, plin de viata, culoare, dar si un gust pe masura.

Tortul pentru copilul tau este extrem de important pentru echipa cofetariei Armand, astfel ca ne adunam toata energia buna ca acest tort sa iasa o poveste frumoasa. 


Din culisele Armand

Opinia clientilor