(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Modele Candy Bar


Fie ca e vorba de o nunta, un botez, o aniversare a companiei tale sau o ocazie speciala, petrecerea devine mai frumoasa si mai interesanta daca la mijloc e implicat si candy bar tematic, personalizat in functie de dorintele tale.

Macarons, cupcakes, cakepops, trufe, acadele colorate, prajituri sunt cateva din produsele pe care vi le punem la dispozitie pentru un colt dulce de poveste.

Care este pretul unui Candy Bar?

Pretul Candy Bar-ului este stabilit in functie de numarul de invitati, tematica si manopera produselor. Ne poti completa formularul de pe site sau sa ne trimiti un email pe adresa mentionata mai sus, iar noi iti raspundem cu o lista de produse si cu preturi pentru acestea. 

Punem la dispozitie o multime de suporturi pentru amenajarea acestei mese cu dulciuri, contra unei garantii returnabile, iar in functie de cerintele tale, putem sa venim chiar noi sa aranjam Candy Bar-ul, contra unei taxe stabilite in functie de comanda ta. 

Suporturile de tip caruta sau cart de lemn au parte de un regim special de inchiriere. Mai multe detalii puteti afla de la colegele care raspund cererilor dumneavoastra. 


Din culisele Armand

Opinia clientilor

Google review
Solutionarea litigiilor cofetarie Platforma SOL