Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Candy Bar


Fie ca e vorba de o nunta, un botez, o aniversare a companiei tale sau o ocazie speciala, petrecerea devine mai frumoasa si mai interesanta daca la mijloc e implicat si candy bar tematic, personalizat in functie de dorintele tale.

Macarons, cupcakes, cakepops, trufe, acadele colorate, prajituri sunt cateva din produsele pe care vi le punem la dispozitie pentru un colt dulce de poveste.

Care este pretul unui Candy Bar?

Pretul Candy Bar-ului este stabilit in functie de numarul de invitati, tematica si manopera produselor. Ne poti completa formularul de pe site sau sa ne trimiti un email pe adresa mentionata mai sus, iar noi iti raspundem cu o lista de produse si cu preturi pentru acestea. 

Punem la dispozitie o multime de suporturi pentru amenajarea acestei mese cu dulciuri, contra unei garantii returnabile, iar in functie de cerintele tale, putem sa venim chiar noi sa aranjam Candy Bar-ul, contra unei taxe stabilite in functie de comanda ta. 

Suporturile de tip caruta sau cart de lemn au parte de un regim special de inchiriere. Mai multe detalii puteti afla de la colegele care raspund cererilor dumneavoastra. 

Bine ați venit în Lumea Deliciilor Noastre - Cofetăria ARMAND!

Credem că fiecare eveniment special merită să fie celebrat într-un mod cu totul unic și memorabil. Cu o pasiune pentru dulciuri și o creativitate fără limite, suntem mândri să vă prezentăm serviciul nostru exclusiv de Candy Bar, o experiență gastronomică extraordinară ce va încânta toate simțurile.

Descoperiți Magia Candy Bar-ului Nostru:

1. Selecție Refinedă de Delicii: Fiecare produs din Candy Bar-ul nostru este ales cu grijă pentru a vă oferi o experiență autentică a gustului. De la ciocolatele fine și trufele de lux, la cupcake-uri proaspete și macarons cu arome exotice, veți găsi o varietate uluitoare de delicii de cea mai înaltă calitate.

*2. Design Elegant și Personalizare Detaliată: Cu o echipă de designeri talentați, vom crea un colț de poveste, special gândit pentru a se potrivi temei evenimentului dumneavoastră. De la aranjamentele florale delicate la suporturile personalizate pentru dulciuri, fiecare detaliu este conceput pentru a crea o atmosferă unică și rafinată.

*3. Serviciu de Consultanță Profesionistă: Echipa noastră de experți este aici pentru a vă ghida prin procesul de planificare și personalizare. Vom asculta cu atenție dorințele dumneavoastră și vom transforma visurile dumneavoastră în realitate, oferindu-vă o experiență plină de satisfacție.

*4. Tematizare și Creativitate Fără Limite: Indiferent dacă doriți un Candy Bar clasic și sofisticat sau unul plin de teme și culori vibrante, suntem aici pentru a vă îndeplini fiecare dorință. Fiecare eveniment este unic, iar Candy Bar-ul nostru se adaptează perfect personalității și stilului evenimentului dumneavoastră.

Extraspecial pentru Evenimentele Dumneavoastră:

*5. Pachete Personalizate: Oferim pachete personalizate, adaptate nevoilor dumneavoastră specifice. De la evenimente corporate elegante la petreceri de nuntă romantice sau aniversări cu tematică unică sau pentru petreceri de botez avem pachete care se potrivesc fiecărui gust și buget.

 

La Cofetăria ARMAND, ne propunem să aducem nu doar dulceuri delicioase, ci să creăm amintiri de neuitat. Contactați-ne astăzi pentru a începe planificarea candy bar-ului perfect pentru evenimentul dumneavoastră special!

 


Opinia clientilor

Google review
Solutionarea litigiilor cofetarie Platforma SOL
Phone icon
Lasa un mesaj!
te contactam noi maine