Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Cupcakes

Vezi produsul 1 pana la 30 din (5 pagini)

Cupcakes-urile sunt briosele personalizate pentru fiecare eveniment. Fie ca vorbim de cupcakes pentru Craciun, revelion, 1-8 Martie sau pentru Botezul micutului tau, aceste briose fac deliciul petrecerilor unde sunt invitate. 

Ne dedicăm să aducem magie în fiecare mușcătură și să transformăm momentele obișnuite în experiențe dulci de neuitat. Descoperiți lumea noastră delicioasă de cupcakes, unde aromele se împletesc cu designul unic pentru a vă încânta simțurile.

Pot avea parte de detalii extrem de migaloase si pot surprinde orice tematica, Halloween sau chiar figurinele indragite ale copilului tau, acestea sunt gata de petrecere.

Cupcake-uri Clasice

Gustul familiar al cupcake-urilor clasice prinde viață într-o varietate de arome, de la vanilie delicată la ciocolată intensă. Blaturile pufoase sunt împodobite cu cremă fină și decoruri creative pentru a satisface orice poftă dulce. Perfecte pentru orice ocazie sau simpla plăcere a unei răsfățări de zi cu zi.

Cupcake-uri Personalizate

Doriți să vă surprindeți persoana dragă sau să marcați ocazia specială? Optați pentru cupcake-uri personalizate! Alegeți aromele preferate, culorile și decorațiunile pentru a crea cupcakes care să reflecte cu adevărat personalitatea și bucuria momentului.

 


Opinia clientilor

Google review
Solutionarea litigiilor cofetarie Platforma SOL
Phone icon
Lasa un mesaj!
te contactam noi maine