Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Cum cumpar?

Comenzile pot fi plasate din tara sau din strainatate - online, telefonic sau in Cofetariile Armand.

 

Comanda in Cofetariile Armand

Te invitam zilnic in Cofetariile Armand pentru consultanta, informatii suplimentare si comenzi.

 

Comanda Telefonic

Solicita informatii si plaseaza comenzi la numarul 031.005.1187 intre orele 09:00-20:00 sau ne poti lasa un mesaj vocal cu cererea ta, iar noi o sa te contactam in cel mai scurt timp.

 

Comanda Online 

Comanda online produsele Armand indiferent daca ai un cont sau nu pe www.cofetariaarmand.ro. Diferenta este economia de timp in completarea informatiilor personale, a adresei de livrare si a datelor de facturare (daca este cazul).

Simplu:

  • Daca ai deja cont pe www.cofetariaarmand.ro, in partea dreapta sus, introduci adresa de e-mail si parola pentru preluarea automata a informatiilor tale, impreuna cu produsele comandate.
  • Daca nu ai un cont trebuie sa completezi informatiile personale, adresa si datele pentru facturare (daca este cazul).
  • Beneficiezi de livrarea gratuita in Bucuresti in intervalul orar 12:00-20:00 pentru o comanda minima de 150 lei, in limita disponibilitatii capacitatilor de transport.

 

Comanda Online in 7 Pasi

  1. Click pe produsul pe care vrei sa-l comanzi.
  2. Selecteaza cantitatea (numarul de portii) si compozitia dorite.
  3. Scrie o dedicatie care va fi adaugata pe produsul ales.
  4. Click pe butonul Adauga in Cos. Astfel produsul a fost preluat in Cosul de Cumparaturi si poti continua cautarea de noi rasfaturi pe care vrei sa le adaugi comenzii finale. Chiar daca nu ai un cont www.cofetariaarmand.ro, site-ul retine alegerile pe care le-ai facut deja, prin urmare poti rasfoi in voie printre sutele de produse si modele Armand.
  5. Verifica lista produselor din Cosul de Cumparaturi (cantitate, compozitie, dedicatie), poti face modificarile dorite si apoi click pe Trimite Comanda.
  6. Completeaza campurile cu atentie: informatii personale (nume, contact, adresa) si optiuni suplimentare – facturare pe firma si adresa de livrare diferita (daca este cazul). Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
  7. Alege modalitatea de plata (Card/ Numerar) si data livrarii, citeste si accepta Termenii si Conditiile www.cofetariaarmand.ro si apoi finalizeaza comanda cu un click pe Trimite Comanda.

Plata Comenzii

In cazul in care ai ales plata cu cardul vei fi redirectionat pe site-ul www.payu.ro unde vei urma pasii celui mai bun si mai popular sistem securizat de plata online din Romania.

Daca alegi plata in numerar la livrare, trebuie doar sa finalizezi comanda. Trebuie sa stii ca pentru comenzi de peste 250 lei este nevoie sa platesti un avans minim de 50% din valoarea achizitiei.

Finalizarea Comenzii

Odata ce primim comanda, te vom contacta telefonic pentru a verifica impreuna informatiile furnizate, produsele alese si agrearea de comun acord a detaliilor de livrare.

Urmeaza livrarea, conform celor agreate impreuna, cu bonul fiscal (sau factura – in functie de solicitarea ta din formularul online de comanda) si documentele de insotire specifice.

 

Intrebari Suplimentare

Daca ai nelamuriri, comenzi deosebite sau intrebari suplimentare, iti stam la dispozitie oricand via e-mail pe adresa: comanda@cofetariaarmand.ro, sau la numarul de telefon 031.005.1187, in intervalul orar 09:00-20:00.


Opinia clientilor

Google review
Solutionarea litigiilor cofetarie Platforma SOL
Phone icon
Lasa un mesaj!
te contactam noi maine