Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Macarons


Cu aerul boem al Parisului, suprins intr-un amalgam de arome si texturi, micul macaron traverseaza secole de traditie, cu un echilibru perfect intre simt si gust.
Savurat alaturi de cafea si povesti de iubire, macarons incanta prin armonia aromelor si gustului sau unic.
Macarons with Love - colectia cofetariei Armand de macarons, imbina retetele traditionale de macarons cu creatiile si ingredientele autentice ale patiserului nostru - mai mult decat macaron, imaginatie si culoare.

Macaronul este un desert rafinat și delicat de origine franceză. Acesta constă în două bucăți de aluat moale, de obicei din migdale măcinate, ouă și zahăr, care sunt lipite împreună printr-un umplutură cremoasă. Macaronurile sunt cunoscute pentru culorile lor vii și pentru varietatea de arome și umpluturi disponibile.

Aspectul caracteristic al macaronurilor constă în partea lor superioară netedă, strălucitoare, și culoarea intensă, care poate varia în funcție de arome sau de preferințele bucătarului. Aceste delicii sunt apreciate nu numai pentru gustul lor, ci și pentru estetica lor, fiind adesea considerate adevărate opere de artă culinară.


Opinia clientilor

Google review
Solutionarea litigiilor cofetarie Platforma SOL
Phone icon
Lasa un mesaj!
te contactam noi maine