Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Torturi Armand

Vezi produsul 1 pana la 30 din (2 pagini)

Torturile Armand au la baza retete cu specific frantuzesc, toate fiind realizate cu ajutorul cunoscutei ciocolate belgiene certificata la nivel international la care adaugam frisca naturala aleasa dupa multe teste, pudra naturala de migdale, fructe proaspete si multe alte ingrediente de care suntem mandri pentru ca le-am ales.

Cand vine vorba de produse, Cofetaria Armand si-a propus sa nu faca rabat la calitatea ingredientelor sau a manoperei de prelucrare ale acestora, astfel, acestea sunt realizate manual de o echipa cu peste 10 ani de experienta in domeniu, echipa care in fiecare sezon incearca sa gaseasca cele mai bune retete de torturi pentru tine si familia ta. 

Fie ca iti doresti un tort cu multa ciocolata neagra sau alba, cu fructe de padure, frisca naturala sau un tort cu o reteta ce trebuie sa dea pe spate beneficiarul, in portofoliul nostru poti gasi cu siguranta combinatia potrivita tie sau a persoanei dragi. 

Torturile aniversare pot fi personalizate cu un mesaj asezat elegant pe o placuta sau pot avea poze comestibile si pot fi livrate gratuit in Bucuresti, ca surpriza, la domiciliu. 

Alege una din retele propuse de noi si o sa te convingi de calitatea torturilor din portofiliul Cofetariei Armand. Te asteptam in locatiile noastre pentru o degustare gratuita a sortimentelor disponibile. *Torturile din gama Editii speciale nu pot fi degustate doarece nu se pot face si in varianta mini prajitura. 


Din culisele Armand

Opinia clientilor

Google review
Solutionarea litigiilor cofetarie Platforma SOL
Phone icon
COMANDĂ