Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Cake pops-uri si acadele


Bine ai venit pe lumea dulce a Deliciilor cu Cake Pops-uri și Acadele! Suntem pasionați de arta de a crea bomboane și prăjituri delicioase, iar fiecare produs al nostru este o mică bucurie împachetată. Indiferent dacă organizezi o petrecere specială sau vrei să-ți răsfeți simțurile cu o dulceață unică, suntem aici pentru tine!

Despre Noi

La Cofetaria Armand, suntem dedicați să aducem un zâmbet pe fețele clienților noștri prin creații deosebite și gusturi inedite. Fiecare produs este lucrat cu atenție la detalii și dragoste pentru deserturi delicioase.

Produsele Noastre

Cake Pops-uri

Descoperă magia micilor bule de fericire cu Cake Pops-urile noastre! Fiecare prăjiturică este gândită pentru a fi o explozie de arome, învelită în ciocolată fină și decorată cu măiestrie. Avem o varietate de arome delicioase, de la clasicul ciocolată și vanilie la opțiuni mai îndrăznețe, precum fructul pasiunii și lămâie-meringue.

Acadele

Îmbină dulceața și frumusețea cu acadelele noastre colorate și aromate. Fie că alegi o acadea clasică sau una tematică, vei fi fermecat de explozia de culori și gusturi. Folosim ingrediente de cea mai înaltă calitate pentru a crea acadele fine, care să satisfacă cele mai rafinate gusturi.

Servicii Personalizate

Organizezi o petrecere de neuitat sau un eveniment special? Oferim servicii personalizate pentru a crea Cake Pops-uri și Acadele care să se potrivească temei și atmosferei evenimentului tău. Poți alege culorile, aromele și designul pentru a transforma dulciurile noastre în adevărate opere de artă comestibile.

Cum Comanzi

Comandă-ți astăzi propriile tale Delicii cu Cake Pops-uri și Acadele prin intermediul site-ului nostru simplu de utilizat. Ai opțiunea de a alege din selecția noastră variată sau de a crea propriul tău mix personalizat. Livrăm în mare parte din țară, astfel încât să poți bucura de dulciurile noastre oriunde te-ai afla.

La Delicii cu Cake Pops-uri și Acadele, transformăm momentele obișnuite în amintiri dulci și de neuitat. Așteptăm cu nerăbdare să te bucuri de fiecare mușcătură!

Contactează-ne astăzi și aduce dulcea magie în viața ta!


Opinia clientilor

Google review
Solutionarea litigiilor cofetarie Platforma SOL
Phone icon
Lasa un mesaj!
te contactam noi maine