(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Vin Masso Antico Il Potere 0.750 L

Vin Masso Antico Il Potere 0.750 L

Vin Masso Antico Il Potere 0.750 L

Cod produs: BT024
Timp productie: 24 ore

Vinurile Masso Antico sunt produse de Crama Schenk fondata in anul 1952 si reprezinta unul dintre principalii producatori si exportatori de vin premium din Italia. Vinurile sunt produse in sudul Italiei in regiunile Puglia si Abruzzo iar de procesul de fabricare se ocupa vinificatorii Daniele Ress si Carlo Filippi ce urmaresc cu pasiune si pricepere intregul proces de la podgorie la sticla. Numele vinurilor Masso Antico provine de la "Masseria" o ferma veche construita pe primele podgorii din Puglia ce a devenit simbolul radacinilor si atasamentul puternic fata de aceste pamanturi.

Masso Antico „Il Potere” este obtinut din struguri din Apulia si este imbatranit timp de cateva luni in baricuri de lemn.
Prin aceasta maturare se obtine „Il Potere”, un vin extrem de structurat, cu note florale somptuoase, cu o culoare rosu rubiniu si cu un gust moale si catifelat.

„Vinul este placut atunci cand gustul sau aminteste cu adevarat (in mod constant, echilibrat si integral) de fructul din care a fost facut; vinurile cu o nota de peste 90 de puncte sunt excelente si absolut placute pe tot parcursul degustarii. ” Luca Maroni.

Alcool 15.00%

1
Selecteaza Cantitatea2
Pretul

lei

Descriere produs
Fii primul care apreciaza produsul.   2    3    4    5    
Nu tocmai bunExcelent!

numbers


Nu sunt pareri pentru acest produs.

Din culisele Armand

Opinia clientilor

Google review
Solutionarea litigiilor cofetarie Platforma SOL