Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Colectie biscuiti Primavara

Colectie biscuiti Primavara
Colectie biscuiti Primavara-1 Colectie biscuiti Primavara-2 Colectie biscuiti Primavara-3 Colectie biscuiti Primavara-4 Colectie biscuiti Primavara-5 Colectie biscuiti Primavara-6 Colectie biscuiti Primavara-7 Colectie biscuiti Primavara-8

Colectie biscuiti Primavara

Cod produs: BC027
Timp productie: clock 48 ore

În onoarea ta, Femeie Minunată!

Astăzi, când lumina primăverii îmbracă cerul în culori vii și natura renăște în toată splendoarea ei, dorim să celebrăm feminitatea, puterea și grația ta, dragă femeie. Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, îți dedicăm acești biscuiți delicioși, gândiți cu dragoste și apreciere pentru tot ceea ce ești și pentru tot ceea ce aduci în lumea noastră.

Fiecare biscuit este o mică operă de artă, creată cu atenție și îngrijire, reflectând frumusețea și eleganța ta. În fiecare mușcătură vei descoperi dulceața și delicatețea, la fel cum descoperim în tine o forță incontestabilă și un suflet plin de compasiune.

Aceste gustări rafinate sunt un omagiu adus tuturor femeilor extraordinare care ne înconjoară - mame, surori, prietene, colege, lideri și inspirații. Fie că te regăsești în petalele unei flori, în vibrațiile unei melodii sau în lumina unei stele strălucitoare, tu ești izvorul de lumină și iubire care colorează lumea noastră.

Așadar, dragă femeie, primiți acești biscuiți ca un mic gest de recunoștință și adorație pentru tot ceea ce reprezinți. Sărbătorește-ți ființa minunată astăzi și în fiecare zi, căci tu ești o comoară prețioasă ce strălucește în universul nostru.

Cu dragoste și admirație,
Echipa Armand

Termen de valabilitate: 72 ore

Temperatura de pastrare: 20-22 grade Celsius

1
Selecteaza Cantitatea2
Pretul

lei

Descriere produs


Detalii pasta de zahar si coloranti
Fii primul care apreciaza produsul.   2    3    4    5    
Nu tocmai bunExcelent!

Random number


Nu sunt pareri pentru acest produs.

Opinia clientilor

Google review
Solutionarea litigiilor cofetarie Platforma SOL
Phone icon
Lasa un mesaj!
te contactam noi maine