(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Tort Magia Craciunului

Tort Magia Craciunului

Tort Magia Craciunului

Cod produs: FB864
Timp productie: 48 ore

Craciunul este cea mai frumoasa perioada din an, iar cofetarii nostri s-au gandit la acest design unic care transforma acest tort in piesa de rezistenta a zilei de Craciunu sau a noptii de Anul Nou!

Termen de valabilitate: 48 ore

Temperatura de pastrare: +2/+4 grade Celsius

1
Selecteaza Compozitia

Compozitia

  •  Double Desire
  •  Pearl & Ruby
  •  Chocolate Berry
  •  Trois Mousse
  •  Stracciatella
  •  Italian Kiss
  •  Mousse Zmeura
  •  Mousse capsuni si ciocolata neagra

Mousse fin de ciocolată belgiană neagră și cremă aerată din ciocolată alba în care încorporăm zmeură.

Ingrediente: ciocolată neagră, ciocolată albă, blat cacao, frișcă, zmeură, glazură de ciocolată neagră.

Alergeni: gluten, amidon, lapte, ouă, zmeură, urme de alune.

Umiditate: max. 40% | Zahăr: min. 30% | Grăsimi: min. 13%


Detalii ingrediente si valori nutritionale

2
Selecteaza Cantitatea



  
  ( portii pentru grame portia)

Informatii privind greutatea minima si numarul maxim de etaje

Pentru torturile care depășesc un etaj, cantitatea minima poate fi mai mare decat cea selectabila menționata pentru fiecare produs.
De exemplu, in general:
- Pentru un etaj cantitatea minima pleaca de la 3.0 kg.
- Pentru doua etaje cantitatea minima pleaca de la 5,5 kg.
- Pentru trei etaje cantitatea minima pleaca de la 8 kg.
Din acest motiv in functie de greutatea aleasa tortul poate sa difere fata de imaginea prezentata.
Pentru detalii și cantități exacte va rugam sa ne contactați la numărul de pe site sau la adresa de mail comanda@cofetariaarmand.ro.

3
Pretul

lei

Pentru acest produs se adauga si pretul unui suport de tort in valoare de 30 lei


Descriere produs

Observatii

!!!!!! Globurile care fac decorul tortului nu sunt comestibile.
Tortul are gramaj fix si se poate achizitiona doar la 2.5 kilograme sau 3.5 kilograme.
Atentie! Societatea Maison Armand S.R.L. mentioneaza ca depozitarea torturilor/prajiturilor personalizate (imbracate in icing), la temperaturi de refrigerare (0-4oC) o perioada mai mare de 3-6 ore, conduce la degradarea aspectului exterior al produsului (aparitia broboanelor datorita “transpiratiei” pastei de zahar, care absoarbe umiditatea mousse-ului, scurgerea culorii alimentare, incretirea foii comestibile pe care se imprima fotografiile, etc.)

Atunci cand plasati o comanda, rugamintea este sa intrebati cum se procedeaza cel mai bine cu aceste torturi.

Detalii pasta de zahar si coloranti
Fii primul care apreciaza produsul.



   2    3    4    5    
Nu tocmai bunExcelent!

numbers


Nu sunt pareri pentru acest produs.

Din culisele Armand

Opinia clientilor
  • Corina
    super!...
    1 reviews
    2023-05-09
  • Bianca Sandor
    Excelent! Mousse-ul de ciocolata de o finete rafinata combinat cu gustul de por...
    1 reviews
    2023-05-02
  • Bianca Sandor
    Este un tort excelent. Il recomand tuturor celor carora le plac bezelele cu o c...
    1 reviews
    2023-05-02
  • Dorina
    Delicioasa! Dar ar fi bine sa o preparati si in perioada dintre Paste si Inaltar...
    1 reviews
    2023-04-26

Google review
Solutionarea litigiilor cofetarie Platforma SOL