Valori nutritionale Valori nutritionale
Declaratie nutritonala Per 100 g CR*/100 g |
Valoare energeca 1312 kJ/ 314 kcal 16 % |
Grasimi 18.8 g 27 % |
-din care acizi grasi satura 14.4 g 72 % |
Glucide 32.5 g 13 %- |
din care zaharuri 27.6 g 31 % |
Proteine 3.8 g 8 % |
Sare 0.18 g 3 % |
Detalii ingrediente
Detalii ingrediente
mousse caramel 31.4% {crema caramel 28,2% [lapte degresat condensat indulcit, zahar, sirop de glucoza-fructoza, zahar caramelizat 14%, apa, grasimi vegetale total hidrogenate (cocos), ulei de cocos, agent de ingrosare:pectine, sare, regulator de aciditate: citrat de sodiu, emulgatoar: lecitine, agent de intarire: clorura de calciu], frisca (smantana, proteine din lapte, inulina din cicoare), crema patiserie [apă, ulei din sâmburi de palmier (total hidrogenat) 25%, zahar, dextroza, agenti de ingrosare: sorbitol, sirop de glucoza, amidon, stabilizatori: hidroxipropilmetilceluloza, carboximetilceluloza, emulgatori: monostearat de polioxietilenă sorbitan, mono- i digliceride ale acizilor gra i, esteri poliglicerici ai ș șacizilor gra i, stearoil-2-lactilat de sodiu, sare, arome, colorant: șcaroteni], pasta crocanta [biscuiti crocanti (faina alba de grau, zahar, unt concentrat, ulei vegetal de floarea soarelui, lapte praf degresat, malt de orz, sare), surogat ciocolata alba [zahar, grasimi vegetale (samburi de palmier)zer praf, emulgator: lecitina de floarea soarelui, aroma naturala de vanilie], lapte pasteurizat, gelatina (conservant: metabisulfit de sodiu)]}, mousse negru 31.4% {frisca (smantana, proteine din lapte, inulina din cicoare), crema patiserie [apă, ulei din sâmburi de palmier (total hidrogenat) 25%, zahar, dextroza, agenti de ingrosare: sorbitol, sirop de glucoza, amidon, stabilizatori: hidroxipropilmetilceluloza, carboximetilceluloza, emulgatori: monostearat de polioxietilenă sorbitan, mono- i digliceride ale acizilor gra i, esteri poliglicerici ai ș șacizilor gra i, stearoil-2-lactilat de sodiu, sare, arome, colorant: șcaroteni], surogat ciocolata neagra (zahăr, grăsime vegetală par ial țhidrogenată (sâmburi de palmier, nucă de cocos), pudră de cacao cu con inut scăzut de grăsimi (16%), emulgator lecitină din ț soia, arome), lapte pasteurizat, gelatina (conservant:matabisulfit de sodiu)}, glasaj [glazura {surogat ciocolata neagra (zahăr, grăsime vegetală par ial hidrogenată (sâmburi de palmier, nucă de țcocos), pudră de cacao cu con inut scăzut de grăsimi (16%), țemulgator lecitină din soia, arome), frisca (smantana, proteine din lapte, inulina din cicoare), crema patiserie [apă, ulei din sâmburi depalmier (total hidrogenat) 25%, zahar, dextroza, agenti de ingrosare: sorbitol, sirop de glucoza, amidon, stabilizatori: hidroxipropilmetilceluloza, carboximetilceluloza, emulgatori: monostearat de polioxietilenă sorbitan, mono- i digliceride ale șacizilor gra i, esteri poliglicerici ai acizilor gra i, stearoil-2-lactilat deș ș sodiu, sare, arome, colorant: caroteni], unt, gelatina (conservant:metabisulfit de sodiu)], macaron {coaja macaron (faina de migdale, zahar, zahar pudra, albus de ou pasteurizat, apa), pasta gianduja [ciocolata cu alune de padure 43% (alune de padure, cacao cu continut scazut de grasimi, zahar, unt de cacao, emulgator lecitina din soia, extract natural de vanilie), alune de padure, zahar), ganaj [ciocolata neagra (masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulgator: lecitina din soia, extract de vanilie), frisca (smantana, proteine din lapte, inulina din cicoare)]}, ciocolata alba décor (zahar, unt de cacao, emulgator: lecitina de soia, extract de vanilie),bomboane raffaello [nuca de cocos deshidratata (25,5%), grasimi vegetale (palmier, shea), zahar, migdala (8%), lapte praf degresat, zer praf, faina alba de grau, amidon de tapioca, arome, emulgator: lecitina (soia); agent de afanare (bicarbonat de sodiu), sare], decor [zahar, grasimi vegetale hidrogenate (sambure de palmier), cacao pudra], logo [zahar, grasimi vegetale partial si total hidrogenate din palmier, pudra de cacao degresata (10-12% unt de cacao), emulsifianti: lecitina din soia, tristearat de sorbitan, arome]