Ecler cu vanilie
Ecler cu vanilie
Cod produs: EC006
Timp productie: 2 ore
Eclerul este un produs de patiserie din aluat choux, umplut cu crema adecvata si acoperit cu glazura. Aluatul in forma alungita este copt pana cand devine gol in interior. Dupa ce se raceste este umplut cu o crema de vanilie, iar deasupra este glazurat cu ganaj din ciocolata alba.
Prajitura este originara din Franta, dar un tip popular de desert servit peste tot in lume. Eclerul din Cofetaria Armand va ofera un gust clasic, dar rafinat in acelasi timp.
Termen de valabilitate: 72 ore
Temperatura de pastrare: +2/+4 grade Celsius
Descriere produs
Ingrediente
- coaja ecler- crema vanilie
- ganaj ciocolata alba
- bucatele din ciocolata alba
- banut decor Armand
- umiditate:max.36% | zahar:min.40% | grasimi:min.15%
- alergeni: gluten, lapte, ou
Valori nutritionale
Detalii ingrediente
Fii primul care apreciaza produsul.
Nu sunt pareri pentru acest produs.