(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Tort Fluturi albastri


Tort Fluturi albastri

Cod produs: TB102
Timp productie: 48 ore

Cristian Andrei a avut parte de o petrecere pentru botez pe cinste de unde nu putea lipsi un tort ales cu grija de parintii acestuia, decorat cu o cascada de fluturi in nuante de albastru regal.

1
Selecteaza Compozitia

Compozitia

  •  Double Desire
  •  Pearl & Ruby
  •  Chocolate Berry
  •  Trois Mousse
  •  Stracciatella
  •  Raspberry Rose
  •  Italian Kiss

Mousse fin de ciocolată belgiană neagră și cremă aerată din ciocolată alba în care încorporăm zmeură.

Ingrediente: ciocolată neagră, ciocolată albă, blat cacao, frișcă, zmeură, glazură de ciocolată neagră.
Alergeni: gluten, amidon, lapte, ouă, zmeură, urme de alune.
Umiditate: max. 40% | Zahăr: min. 30% | Grăsimi: min. 13%

2
Selecteaza Cantitatea



  
  ()  


* Cantitatea minima nu presupune ca tortul sa fie exact ca cel din imagine. Cantitatea difera in functie de numarul etajelor.
De exemplu: La cantitatea de 3,5 kg tortul nu poate avea decat un etaj.

3
Pretul

lei



Descriere produs

Observatii

Cost: pret compozitie/kg + 20 lei/kg manopera.
Cantitatea minima pentru care se poate realiza modelul este de 3.5 kg pe un etaj, 6 kg pe 2 etaje, 9 kg pe 3 etaje, 15 kg pe 4 etaje, .
Comanda se realizeaza cu 48 de ore inainte de data la care doriti livrarea.
Torturile din Cofetaria Armand sunt executate manual.
Tortul livrat poate depasi cantitatea comandata cu maxim 500 grame.
In cazul in care doriti un etaj fals, imbracat in icing si decorat, acesta va fi taxat suplimentar cu suma de 100 lei.

Ingrediente

Acest tort poate fi facut cu urmatoarele sortimente de compozitie: Trois Mousse, Pearl & Ruby, Stracciatella, Raspberry Rose, Chocolate Berry, Double Desire, Tropical Mousse,Italian Kiss.

Atentie! Societatea Maison Armand S.R.L. mentioneaza ca depozitarea torturilor/prajiturilor personalizate (imbracate in icing), la temperaturi de refrigerare (0-4oC) o perioada mai mare de 3-6 ore, conduce la degradarea aspectului exterior al produsului (aparitia broboanelor datorita “transpiratiei” pastei de zahar, care absoarbe umiditatea mousse-ului, scurgerea culorii alimentare, incretirea foii comestibile pe care se imprima fotografiile, etc.)

Atunci cand plasati o comanda, rugamintea este sa intrebati cum se procedeaza cel mai bine cu aceste torturi.

Dumneavoastra cum apreciati produsul? (Alti 2 clienti ne-au spus parerea lor)



   2    3    4    5    
Nu tocmai bunExcelent!

numbers


APRECIERILE CLIENTILOR
1 reviews

Decorul este magnific! Felicitări!
2018-06-10 16:03:10

1 reviews

Am ales acest tort la botezul baietelului nostru Cristian Andrei a fost un tort foarte delicios, deosebit de laudat iar compozitia italian kiss este una de vis
Recomand cu drag !
2018-06-04 03:05:54


Din culisele Armand

Opinia clientilor