Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Tort Mousse Zmeura

Tort Mousse Zmeura
Tort Mousse Zmeura-1 Tort Mousse Zmeura-2 Tort Mousse Zmeura-3

Tort Mousse Zmeura

Cod produs: TR158
Timp productie: clock 2 ore

Un mousse fin si aerat din fructele parfumate de zmeura in amestec cu smantana, mascarpone si crema vegetala. Un tort cu un decor simplu si elegant din macarons cu umplutura de ganaj din ciocolata alba cu pasta de cocos si delicatii carlionti din ciocolata. Acest desert dulce acrisor este perfect pentru zilele calduroase de vara!

"Tortul Mousse Zmeura" este o adevarata opera de arta a cofetariei, care imbina rafinamentul si prospetimea zmeurei cu texturi delicate si cremoase. Este un tort perfect pentru cei care iubesc aromele fructate si isi doresc o experienta gustativa eleganta si sofisticata.

La prima vedere, tortul Mousse Zmeura te cucereste cu aspectul sau atragator si seducator. Stratul sau exterior de mousse zmeura, neted si lucios, atrage imediat privirile si iti starneste dorinta de a-l gusta. Decorat cu fructe proaspete de zmeura si poate chiar cu ciocolata alba sau bomboane aurii, acest tort este o adevarata opera de arta culinara.

Cand taiem prima felie, se dezvaluie straturile delicate ale tortului Mousse Zmeura. Blatul fin si aerat, adesea cu arome subtile de vanilie sau migdale, serveste drept baza pentru stratul de mousse de zmeura. Aceasta crema usoara si pufoasa are un gust intens de zmeura proaspata si se topeste delicat in gura. Se simte ca si cum ai gusta norita din zmeura.

Tortul Mousse Zmeura este o combinatie perfecta intre gustul dulce-acrisor al zmeurei si textura fina si cremoasa a mousse-ului. Aroma proaspata si parfumata a zmeurei se raspandeste in fiecare muscatura, iar gustul sau vibrant se impleteste cu cremozitatea delicata, oferindu-ti o experienta gustativa de neuitat.

Termen de valabilitate: 72 ore

Temperatura de pastrare: +2/+4 grade Celsius

1
Selecteaza Cantitatea



  
  ( portii pentru grame portia)


Torturile cofetariei Armand sunt executate manual si din acest motiv gramajele pot sa difere cu pana la +/- 200g pentru torturile simple si pana la +/- 500g pentru torturile personalizate.

2
Pretul

lei

Descriere produs

Ingrediente

-smantana
-crema vegetala
-zmeura
-blat alb
-jeleu neutru
-zahar pudra
-glazura cu aroma de zmeura
-macarons cu umplutura de ciocolata si pasta de cocos
-carlionti de ciocolata alba
-bucatele de zmeura

Alergeni:
-ou
-lactoza
-gluten
-poate contine urme de fructe cu coaja lemnoasa

Valori nutritionale

Detalii ingrediente
Dumneavoastra cum apreciati produsul? (Alti 1 clienti ne-au spus parerea lor)



   2    3    4    5    
Nu tocmai bunExcelent!

Random number


APRECIERILE CLIENTILOR
1 reviews

Este un tort cu gust foarte fin si racoros. Il recomand cu incredere, ca de altfel pe toate torturile Armand. Felicitari!
2023-11-25 22:19:48


Opinia clientilor

Google review
Solutionarea litigiilor cofetarie Platforma SOL
Phone icon
Comanda acum!