(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Tort Dungi negre si flori


Tort Dungi negre si flori

Cod produs: FB660
Timp productie: 72 ore

Un tort aniversar pregatit special pentru ea, persoana draga tie, decorat cu flori realizate manual si puse in valoare de dungile negre ce contrasteaza cu albul trotului.

1
Selecteaza Compozitia

Compozitia

  •  Cherry Vanilla
  •  Double Desire
  •  Pearl & Ruby
  •  EverLove
  •  Chocolate Berry
  •  Trois Mousse
  •  Stracciatella
  •  Raspberry Rose
  •  Italian Kiss

Un tort racoritor, potrivit pentru copii si nu numai, fiind o reteta ce imbina perfect gustul dulce-acrisor al cireselor negre si cel aromat al vaniliei, in doua straturi de mousse-uri asezate pe un blat de pandispan alb. Tortul nu este o varianta foarte dulce, fiind realizata in special pentru copii si fiind fara adaosuri de esente sau zahar. 

Ingrediente:- blat pandispan alb, frisca naturala, lapte, oua, pasta vanilie, pulpa cirese negre, zahar.

2
Selecteaza Cantitatea



  
  ()  


* Cantitatea minima nu presupune ca tortul sa fie exact ca cel din imagine. Cantitatea difera in functie de numarul etajelor.
De exemplu: La cantitatea de 3,5 kg tortul nu poate avea decat un etaj.

3
Pretul

lei



Descriere produs

Observatii

Pret/kilogram - 160 lei (include si manopera complexa si accesoriile pentru acest model)
Se poate realiza intr-o mare varietate de culori, iar minimul de kilograme pentru care se poate realiza acest model este de 3 kilograme pe 1 etaj si de 5,5 kilograme pe doua etaje.
Comanda se realizeaza cu 72 de ore inainte de data la care doriti livrarea.
Torturile din Cofetaria Armand sunt executate manual.
Tortul livrat poate depasi cantitatea comandata cu maxim 500 grame.

Ingrediente

Acest tort poate fi facut cu urmatoarele sortimente de compozitie: Trois Mousse, Pearl & Ruby, Stracciatella, Raspberry Rose, Chocolate Berry, Double Desire, Tropical Mousse,Italian Kiss.

Atentie! Societatea Maison Armand S.R.L. mentioneaza ca depozitarea torturilor/prajiturilor personalizate (imbracate in icing), la temperaturi de refrigerare (0-4oC) o perioada mai mare de 3-6 ore, conduce la degradarea aspectului exterior al produsului (aparitia broboanelor datorita “transpiratiei” pastei de zahar, care absoarbe umiditatea mousse-ului, scurgerea culorii alimentare, incretirea foii comestibile pe care se imprima fotografiile, etc.)

Atunci cand plasati o comanda, rugamintea este sa intrebati cum se procedeaza cel mai bine cu aceste torturi.

Fii primul care apreciaza produsul.



   2    3    4    5    
Nu tocmai bunExcelent!

numbers


Nu sunt pareri pentru acest produs.

Din culisele Armand

Opinia clientilor
  • Alina
    fara cuvinte, extraordinar! ...
    1 reviews
    2018-08-22
  • Crina
    Un tort excelent! Arata superb, mama s-a indurat cu greu sa-l taie! De asemenea,...
    1 reviews
    2018-08-13
  • Elisabeta
    Compoziția este foarte buna! Am ales pentru botez și a fost apreciat de toată...
    1 reviews
    2018-07-18
  • Elisabeta
    Tortul nostru pentru botez a ieșit diferit fata de cel din poza, cu mai puține...
    1 reviews
    2018-07-18