(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro.
(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro.

Tort Pantof Gucci


Tort Pantof Gucci

Cod produs: FB057
Timp productie: 72 ore

Pentru iubitoarele de pantofi Gucci, Cofetaria Armand a creat tortul aniversar perfect, decorat cu cel mai dulce si delicios pantof, de un rosu aprins, in contrast cu restul detaliilor. Surprinde doamna sau domnisoara draga din viata ta cu un tort special creat pentru ea!

1
Selecteaza Compozitia

Compozitia

  •  Cherry Vanilla
  •  Double Desire
  •  Pearl & Ruby
  •  Chocolate Berry
  •  EverLove
  •  Trois Mousse
  •  Stracciatella
  •  Italian Kiss

Un tort racoritor, potrivit pentru copii si nu numai, fiind o reteta ce imbina perfect gustul dulce-acrisor al cireselor negre si cel aromat al vaniliei, in doua straturi de mousse-uri asezate pe un blat de pandispan alb. Tortul nu este o varianta foarte dulce, fiind realizata in special pentru copii si fiind fara adaosuri de esente sau zahar. 

Ingrediente:- blat pandispan alb, frisca naturala, lapte, oua, pasta vanilie, pulpa cirese negre, zahar.

2
Selecteaza Cantitatea



  
  ()  


* Cantitatea minima nu presupune ca tortul sa fie exact ca cel din imagine. Cantitatea difera in functie de numarul etajelor.
De exemplu: La cantitatea de 3,5 kg tortul nu poate avea decat un etaj.

3
Pretul

lei



Descriere produs

Observatii

Pret/kilogram - 160 lei
Se poate realiza intr-o mare varietate de culori, iar minimul de kilograme pentru care se poate realiza acest model este de 7 kilograme.
Comanda se realizeaza cu 72 de ore inainte de data la care doriti livrarea.
Torturile din Cofetaria Armand sunt executate manual.
Tortul livrat poate depasi cantitatea comandata cu maxim 500 grame.
Pentru o cantitate mai mica ne puteti contacta si stabili alte detalii.

Ingrediente

Acest tort poate fi facut cu urmatoarele sortimente de compozitie: Trois Mousse, Pearl & Ruby, Stracciatella, Chocolate Berry, Double Desire, Tropical Mousse,Italian Kiss.

Atentie! Societatea Maison Armand S.R.L. mentioneaza ca depozitarea torturilor/prajiturilor personalizate (imbracate in icing), la temperaturi de refrigerare (0-4oC) o perioada mai mare de 3-6 ore, conduce la degradarea aspectului exterior al produsului (aparitia broboanelor datorita “transpiratiei” pastei de zahar, care absoarbe umiditatea mousse-ului, scurgerea culorii alimentare, incretirea foii comestibile pe care se imprima fotografiile, etc.)

Atunci cand plasati o comanda, rugamintea este sa intrebati cum se procedeaza cel mai bine cu aceste torturi.

Dumneavoastra cum apreciati produsul? (Alti 1 clienti ne-au spus parerea lor)



   2    3    4    5    
Nu tocmai bunExcelent!

numbers


APRECIERILE CLIENTILOR
1 reviews

Acest tort este o adevarata capodopera si o inspiratie minunata recomad acest tort iubitoarelor de pantofi!!
2019-02-18 22:03:14


Din culisele Armand

Opinia clientilor