(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Tort de nunta Masca venetiana

Tort de nunta Masca venetiana

Tort de nunta Masca venetiana

Cod produs: FB047
Timp productie: 72 ore

Atunci cand vedeta unui tort este o masca venetiana de tip Colombina, realizata manual, tortul de nunta nu poate fi decat spectaculos. Fiecare element simbolizeaza eleganta si grandoarea stilului venetian prin strasuri, pene albe si linii complicate, toate pictate manual.
Locatie sedinta foto: Palatul Noblesse

Termen de valabilitate: 48 ore

Temperatura de pastrare: +2/+4 grade Celsius

1
Selecteaza Compozitia

Compozitia

  •  Double Desire
  •  Pearl & Ruby
  •  Chocolate Berry
  •  Trois Mousse
  •  Stracciatella
  •  Italian Kiss
  •  Mousse Zmeura
  •  Mousse capsuni si ciocolata neagra

Mousse fin de ciocolată belgiană neagră și cremă aerată din ciocolată alba în care încorporăm zmeură.

Ingrediente: ciocolată neagră, ciocolată albă, blat cacao, frișcă, zmeură, glazură de ciocolată neagră.

Alergeni: gluten, amidon, lapte, ouă, zmeură, urme de alune.

Umiditate: max. 40% | Zahăr: min. 30% | Grăsimi: min. 13%


Detalii ingrediente si valori nutritionale

2
Selecteaza Cantitatea



  
  ( portii pentru grame portia)

Informatii privind greutatea minima si numarul maxim de etaje

Pentru torturile care depășesc un etaj, cantitatea minima poate fi mai mare decat cea selectabila menționata pentru fiecare produs.
De exemplu, in general:
- Pentru un etaj cantitatea minima pleaca de la 3.0 kg.
- Pentru doua etaje cantitatea minima pleaca de la 5,5 kg.
- Pentru trei etaje cantitatea minima pleaca de la 8 kg.
Din acest motiv in functie de greutatea aleasa tortul poate sa difere fata de imaginea prezentata.
Pentru detalii și cantități exacte va rugam sa ne contactați la numărul de pe site sau la adresa de mail comanda@cofetariaarmand.ro.

3
Pretul

lei

Pentru acest produs se adauga si pretul unui suport de tort in valoare de 30 lei


Descriere produs

Observatii

Pret/kilogram - 160 lei
Se poate realiza intr-o mare varietate de culori, iar minimul de kilograme pentru care se poate realiza acest model este de : 6 kilograme pe doua etaje, de 9 kilograme pe 3 etaje, de 16 kilograme pentru 4 etaje, 20-22 de kilograme pe 5 etaje.

Ingrediente

Acest tort poate fi facut cu urmatoarele sortimente de compozitie : Trois Mousse, Pearl & Ruby, Stracciatella, Mousse de capsune, Brown & Creamy, Crunch Caramel, Chocolate Berry, Double Desire.

Informatii

Ciocolata belgiana neagra, ciocolata belgiana cu lapte, ciocolata belgiana alba, capsuni, cafea, morcov, portocala, caramel, zmeura, mure si fructe proaspete.

Detalii pasta de zahar si coloranti
Fii primul care apreciaza produsul.



   2    3    4    5    
Nu tocmai bunExcelent!

numbers


Nu sunt pareri pentru acest produs.

Din culisele Armand

Opinia clientilor

Google review
Solutionarea litigiilor cofetarie Platforma SOL