Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Tort de nunta Masca venetiana

Tort de nunta Masca venetiana
Tort de nunta Masca venetiana-1

Tort de nunta Masca venetiana

Cod produs: FB047
Timp productie: clock 72 ore

Atunci cand vedeta unui tort este o masca venetiana de tip Colombina, realizata manual, tortul de nunta nu poate fi decat spectaculos. Fiecare element simbolizeaza eleganta si grandoarea stilului venetian prin strasuri, pene albe si linii complicate, toate pictate manual.
Locatie sedinta foto: Palatul Noblesse

Termen de valabilitate: 72 ore

Temperatura de pastrare: +2/+4 grade Celsius

1
Selecteaza Compozitia

Compozitia

  •  Spuma de banane si cacao
  •  Vanilla and Yogurt Cake
  •  Portocale si cacao
  •  Pearl & Ruby
  •  Trois Mousse
  •  Chocolate Berry
  •  Double Desire
  •  Italian Kiss

Mousse banane: banane, mix frisca naturala si crema vegetala

Mousse cacao: banuti cacao si mix de frsica naturala si crema vegetala


Detalii ingrediente si valori nutritionale

2
Selecteaza Cantitatea



  
  ( portii pentru grame portia)

Informatii privind greutatea minima si numarul maxim de etaje

Pentru torturile care depășesc un etaj, cantitatea minima poate fi mai mare decat cea selectabila menționata pentru fiecare produs.
De exemplu, in general:
- Pentru un etaj cantitatea minima pleaca de la 3.0 kg.
- Pentru doua etaje cantitatea minima pleaca de la 5,5 kg.
- Pentru trei etaje cantitatea minima pleaca de la 8 kg.
Din acest motiv in functie de greutatea aleasa tortul poate sa difere fata de imaginea prezentata.
Pentru detalii și cantități exacte va rugam sa ne contactați la numărul de pe site sau la adresa de mail comanda@cofetariaarmand.ro.

Torturile cofetariei Armand sunt executate manual si din acest motiv gramajele pot sa difere cu pana la +/- 200g pentru torturile simple si pana la +/- 500g pentru torturile personalizate.

3
Pretul

lei

In pret este inclus si un suport de tort in valoare de 30 lei


Descriere produs

Observatii

Pret/kilogram - 160 lei
Se poate realiza intr-o mare varietate de culori, iar minimul de kilograme pentru care se poate realiza acest model este de : 6 kilograme pe doua etaje, de 9 kilograme pe 3 etaje, de 16 kilograme pentru 4 etaje, 20-22 de kilograme pe 5 etaje.

Ingrediente

Acest tort poate fi facut cu urmatoarele sortimente de compozitie : Trois Mousse, Pearl & Ruby, Stracciatella, Mousse de capsune, Brown & Creamy, Crunch Caramel, Chocolate Berry, Double Desire.

Informatii

Ciocolata belgiana neagra, ciocolata belgiana cu lapte, ciocolata belgiana alba, capsuni, cafea, morcov, portocala, caramel, zmeura, mure si fructe proaspete.

Detalii pasta de zahar si coloranti
Fii primul care apreciaza produsul.



   2    3    4    5    
Nu tocmai bunExcelent!

Random number


Nu sunt pareri pentru acest produs.

Opinia clientilor

Google review
Solutionarea litigiilor cofetarie Platforma SOL
Phone icon
Lasa un mesaj!
te contactam noi maine