(+4) 0754.010.310
(+4) 0740.102.656

Tort nunta Note muzicale si vinil

Tort nunta Note muzicale si vinil

Cod produs: FB188
Timp productie: 72 ore

Invelit in cea mai dulce partitura cu note muzicale, toate alese cu grija, tortul de nunta personalizat conform temei alese de miri, vinil si muzica, a fost cu siguranta unul din spectacolele serii.
Pentru o schita in prealabil avem nevoie de cel putin 2 saptamani pana la eveniment, iar acest serviciu costa intre 50 si 150 lei.

1
Compozitia



Alegeti:

  •  Chocolate Berry
  •  Double Desire
  •  Pearl & Ruby
  •  Trois Mousse
  •  Raspberry Rose
  •  Tropical Mousse

Mousse fin de ciocolată neagră belgiană în care încorporăm fructe de pădure.

Ingrediente: ciocolată neagră, blat cacao, frișcă, zmeură, mure.
Alergeni: gluten, amidon, lapte, ouă, mure, zmeură,urme de alune.
Umiditate: max.50 % | Zahăr: min.30% | Grăsimi: min.12%


2
Cantitatea





  
  ()  


* Cantitatea minima nu presupune ca tortul sa fie exact ca cel din imagine. Cantitatea difera in functie de numarul etajelor.
De exemplu: La cantitatea de 3,5 kg tortul nu poate avea decat un etaj.

3
Pretul

lei



Descriere produs

Observatii

Pret/kilogram - 160 lei (pret ce reflecta manopera complexa pentru acest model)
Se poate realiza intr-o mare varietate de culori, iar minimul de kilograme pentru care se poate realiza acest model este de 3,5 kilograme pe un etaj, 6,5 kg pe 2 etaje, 12 kg pe 3 etaje, 16 kg pe 4 etaje, 20-22 kg pe 5 etaje, 38 de kilograme pe 6 etaje.
Comanda se realizeaza cu 72 de ore inainte de data la care doriti livrarea.
Torturile din Cofetaria Armand sunt executate manual.
Tortul livrat poate depasi cantitatea comandata cu maxim 500 grame.

Ingrediente

Acest tort poate fi facut cu urmatoarele sortimente de compozitie: Trois Mousse, Pearl & Ruby, Stracciatella, Raspberry Rose, Chocolate Berry, Double Desire, Tropical Mousse,Italian Kiss.

Atentie! Societatea Maison Armand S.R.L. mentioneaza ca depozitarea torturilor/prajiturilor personalizate (imbracate in icing), la temperaturi de refrigerare (0-4oC) o perioada mai mare de 3-6 ore, conduce la degradarea aspectului exterior al produsului (aparitia broboanelor datorita “transpiratiei” pastei de zahar, care absoarbe umiditatea mousse-ului, scurgerea culorii alimentare, incretirea foii comestibile pe care se imprima fotografiile, etc.)

Atunci cand plasati o comanda, rugamintea este sa intrebati cum se procedeaza cel mai bine cu aceste torturi.

Informatii

Tortul din imagine a cantarit 15,9 kilograme.
Fii primul care apreciaza produsul.



   2    3    4    5    
Nu tocmai bunExcelent!

numbers


Nu sunt pareri pentru acest produs.

Produse noi



Opinia clientilor