Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Tort Revista Luxury

Tort Revista Luxury
Tort Revista Luxury-1 Tort Revista Luxury-2 Tort Revista Luxury-3 Tort Revista Luxury-4 Tort Revista Luxury-5

Tort Revista Luxury

Cod produs: LX009
Timp productie: clock 168 ore

Am avut ocazia sa fim alaturi de cei de la revista Luxury cu un tort spectaculos, elegant si rafinat, creat special pentru evenimentul in care au serbat cei 7 frumosi ani de activitate.

Termen de valabilitate: 72 ore

Temperatura de pastrare: +2/+4 grade Celsius

1
Selecteaza Compozitia

Compozitia

  •  Portocale si ciocolata
  •  Pearl & Ruby
  •  Trois Mousse
  •  Stracciatella
  •  Chocolate Berry
  •  Double Desire
  •  Italian Kiss
  •  Capsuni si ciocolata neagra

Mousse ciocolata neagra: ciocolata neagra, mix de frisca naturala si crema vegetala, lapte

Mousse de portocale: piure de portocale, mix de frisca naturala si crema vegetala


Detalii ingrediente si valori nutritionale

2
Selecteaza Cantitatea



  
  ( portii pentru grame portia)


Torturile cofetariei Armand sunt executate manual si din acest motiv gramajele pot sa difere cu pana la +/- 200g pentru torturile simple si pana la +/- 500g pentru torturile personalizate.

3
Pretul

lei

In pret este inclus si un suport de tort in valoare de 30 lei


Descriere produs

Observatii

Pret/kilogram - 190 lei
Se poate realiza intr-o mare varietate de culori, iar minimul de kilograme pentru care se poate realiza acest model este de 5 kilograme pe 2 etaje, 12 kg pe 3 etaje, 18-20 kilograme pe 4 etaje.
Comanda se realizeaza cu o saptamana inainte de data la care doriti livrarea.
Torturile din Cofetaria Armand sunt executate manual.
Tortul livrat poate depasi cantitatea comandata cu maxim 500 grame.
Pentru o cantitate mai mare este necesara o intalnire cu cake designerul nostru.

Ingrediente

- Acest tort poate fi realizat cu urmatoarele sortimente de compozitie : Trois Mousse, Pearl & Ruby, Stracciatella, Mousse Căpșuni, Raspberry Rose, Tropical Mousse, Chocolate Berry, Double Desire, Mousse au Cafe.
- Pentru alte retete nu ezitati sa ne puneti la incercare!

Ciocolata belgiana neagra, cu lapte sau alba, unt, frisca naturala, capsuni proaspete, zmeura, ciocolata cu caramel, portocale, frcute tropicale, mure proaspete, cafea sunt cateva din ingredientele folosite in prepararea tortului tau.

Informatii

Tortul din imagine a cantarit 38 de kilograme.

Detalii pasta de zahar si coloranti
Fii primul care apreciaza produsul.



   2    3    4    5    
Nu tocmai bunExcelent!

Random number


Nu sunt pareri pentru acest produs.

Opinia clientilor

Google review
Solutionarea litigiilor cofetarie Platforma SOL
Phone icon
Lasa un mesaj!
te contactam noi maine