(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro.
(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Tort Ghetuta lui Mos Craciun


Tort Ghetuta lui Mos Craciun

Cod produs: TP690
Timp productie: 48 ore

Cu totii il asteptam nerabdatori pe Mos Craciun si fie ca am fost cuminti sau nu, putem spera la un tort personalizat aniversar ca acesta, in forma de gretuta, numai bun de impartit cu cei dragi.
De pe nicio masa de sarbatoare nu ar trebui sa lipseasca un desert fin asa cum este tortul Armand, cu design la alegere.

1
Selecteaza Compozitia

Compozitia

  •  Double Desire
  •  Chocolate Berry
  •  Pearl & Ruby
  •  Trois Mousse
  •  Stracciatella
  •  Italian Kiss
  •  Cherry Vanilla

Mousse fin de ciocolată belgiană neagră și cremă aerată din ciocolată alba în care încorporăm zmeură.

Ingrediente: ciocolată neagră, ciocolată albă, blat cacao, frișcă, zmeură, glazură de ciocolată neagră.
Alergeni: gluten, amidon, lapte, ouă, zmeură, urme de alune.
Umiditate: max. 40% | Zahăr: min. 30% | Grăsimi: min. 13%

2
Selecteaza Cantitatea



  
  ()  


* Cantitatea minima nu presupune ca tortul sa fie exact ca cel din imagine. Cantitatea difera in functie de numarul etajelor.
De exemplu: La cantitatea de 3,5 kg tortul nu poate avea decat un etaj.

3
Pretul

lei



Descriere produs

Observatii

Cost: pret compozitie/kg + 120 lei manopera.
Cantitatea minima pentru care se poate realiza modelul este de 3.5 kg.
Comanda: cu 48 de ore inainte de data la care doriti livrarea.
Torturile din Cofetaria Armand sunt executate manual.
Tortul livrat poate depasi cantitatea comandata cu maxim 500 grame.

Ingrediente

Acest tort poate fi facut cu urmatoarele sortimente de compozitie: Trois Mousse, Pearl & Ruby, Stracciatella, Chocolate Berry, Double Desire,Italian Kiss.

Atentie! Societatea Maison Armand S.R.L. mentioneaza ca depozitarea torturilor/prajiturilor personalizate (imbracate in icing), la temperaturi de refrigerare (0-4oC) o perioada mai mare de 3-6 ore, conduce la degradarea aspectului exterior al produsului (aparitia broboanelor datorita “transpiratiei” pastei de zahar, care absoarbe umiditatea mousse-ului, scurgerea culorii alimentare, incretirea foii comestibile pe care se imprima fotografiile, etc.)

Atunci cand plasati o comanda, rugamintea este sa intrebati cum se procedeaza cel mai bine cu aceste torturi.

Fii primul care apreciaza produsul.



   2    3    4    5    
Nu tocmai bunExcelent!

numbers


Nu sunt pareri pentru acest produs.

Din culisele Armand

Opinia clientilor
  • MICLEA Manuela
    excelent!...
    1 reviews
    2020-04-06
  • Gabriela Racaru
    Tortul a fost delicios ,mulțumim !Felicitări personalului cofetariei Armand!!!...
    1 reviews
    2020-04-04
  • Adina
    Mi-am ales acest tort in incercarea de a indulci o zi de nastere petrecuta doar ...
    1 reviews
    2020-04-01
  • Andreea Stoica
    Un tort excelent si livrare rapida. Recomand cu placere cofetaria Armand si sun...
    1 reviews
    2020-03-24