(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro.
(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro.

Tort Ghetuta lui Mos Craciun


Tort Ghetuta lui Mos Craciun

Cod produs: TP690
Timp productie: 48 ore

Cu totii il asteptam nerabdatori pe Mos Craciun si fie ca am fost cuminti sau nu, putem spera la un tort personalizat aniversar ca acesta, in forma de gretuta, numai bun de impartit cu cei dragi.
De pe nicio masa de sarbatoare nu ar trebui sa lipseasca un desert fin asa cum este tortul Armand, cu design la alegere.

1
Selecteaza Compozitia

Compozitia

  •  Cherry Vanilla
  •  Double Desire
  •  Pearl & Ruby
  •  EverLove
  •  Chocolate Berry
  •  Trois Mousse
  •  Stracciatella
  •  Raspberry Rose
  •  Italian Kiss

Un tort racoritor, potrivit pentru copii si nu numai, fiind o reteta ce imbina perfect gustul dulce-acrisor al cireselor negre si cel aromat al vaniliei, in doua straturi de mousse-uri asezate pe un blat de pandispan alb. Tortul nu este o varianta foarte dulce, fiind realizata in special pentru copii si fiind fara adaosuri de esente sau zahar. 

Ingrediente:- blat pandispan alb, frisca naturala, lapte, oua, pasta vanilie, pulpa cirese negre, zahar.

2
Selecteaza Cantitatea



  
  ()  


* Cantitatea minima nu presupune ca tortul sa fie exact ca cel din imagine. Cantitatea difera in functie de numarul etajelor.
De exemplu: La cantitatea de 3,5 kg tortul nu poate avea decat un etaj.

3
Pretul

lei



Descriere produs

Observatii

Cost: pret compozitie/kg + 120 lei manopera.
Cantitatea minima pentru care se poate realiza modelul este de 3.5 kg.
Comanda: cu 48 de ore inainte de data la care doriti livrarea.
Torturile din Cofetaria Armand sunt executate manual.
Tortul livrat poate depasi cantitatea comandata cu maxim 500 grame.

Ingrediente

Acest tort poate fi facut cu urmatoarele sortimente de compozitie: Trois Mousse, Pearl & Ruby, Stracciatella, Raspberry Rose, Chocolate Berry, Double Desire,Italian Kiss.

Atentie! Societatea Maison Armand S.R.L. mentioneaza ca depozitarea torturilor/prajiturilor personalizate (imbracate in icing), la temperaturi de refrigerare (0-4oC) o perioada mai mare de 3-6 ore, conduce la degradarea aspectului exterior al produsului (aparitia broboanelor datorita “transpiratiei” pastei de zahar, care absoarbe umiditatea mousse-ului, scurgerea culorii alimentare, incretirea foii comestibile pe care se imprima fotografiile, etc.)

Atunci cand plasati o comanda, rugamintea este sa intrebati cum se procedeaza cel mai bine cu aceste torturi.

Fii primul care apreciaza produsul.



   2    3    4    5    
Nu tocmai bunExcelent!

numbers


Nu sunt pareri pentru acest produs.

Din culisele Armand

Opinia clientilor
  • A HUMAN
    IT WAS TRULY GOOD !!!! I ATE IT WITH MY FRIENDS AT MY BIRTHDAY PARTY. EVERY BI...
    1 reviews
    2018-11-23
  • Cristina
    Tortul foarte bun, serviciile de calitate. ...
    1 reviews
    2018-11-19
  • Geoegiana Parlogea
    Tortul a fost excelent atat ca design cat si ca gust. Multumesc echipei cofetă...
    1 reviews
    2018-11-17
  • Ioana
    Un tort excelent si ornat superb! L-am comandat de 6 -7 ori in mai putin de un ...
    1 reviews
    2018-11-01