(+4) 0754.010.310
(+4) 0740.102.656

Tort Margarete, acadele si cupcake

Tort Margarete, acadele si cupcake

Cod produs: TP196

Tortul propus de designerul cofetariei Armand, decorat cu o multitudine de margarete, cupcake-uri si acadele colorate, este destinat sa produca doar bucurie si veselie tuturor invitatilor petrecerii tale.


1
Timpul minim pentru productie

48 ore
* Daca veti comanda mai multe produse, timpul minim de productie al comenzii va fi acela al produsului cu cel mai mare timp de productie.


2
Cantitatea



  



* Cantitatea minima nu presupune ca tortul sa fie exact ca cel din imagine. Cantitatea difera in functie de numarul etajelor.
De exemplu: La cantitatea de 3,5 kg tortul nu poate avea decat un etaj.


3
Compozitia

Alege:

  •  Chocolate Berry
  •  Double Desire
  •  Pearl & Ruby
  •  Trois Mousse
  •  Stracciatella
  •  Italian Kiss
  •  Raspberry Rose
  •  Tropical Mousse

Mousse fin de ciocolată neagră belgiană în care încorporăm fructe de pădure.

Ingrediente: ciocolată neagră, blat cacao, frișcă, zmeură, mure.
Alergeni: gluten, amidon, lapte, ouă, mure, zmeură,urme de alune.
Umiditate: max.50 % | Zahăr: min.30% | Grăsimi: min.12%


4
Scrie o dedicatie

Scrie maximum 50 de caractere.


5
Pret

lei



Descriere produs

Observatii

Cost: pret compozitie/kg + 20 lei/kg manopera.
Comanda se realizeaza cu 48 de ore inainte de data la care doriti livrarea.
Cantitatea minima pentru care se poate realiza modelul este de 4 kg pe 1 etaj, 7,5 kg pe 2 etaje si de 9 kg pe 3 etaje.
Torturile din Cofetaria Armand sunt executate manual.
Tortul livrat poate depasi cantitatea comandata cu maxim 500 grame.

Ingrediente

Acest tort poate fi facut cu urmatoarele sortimente de compozitie: Trois Mousse, Pearl & Ruby, Stracciatella, Raspberry Rose, Chocolate Berry, Double Desire, Tropical Mousse,Italian Kiss.

Atentie! Societatea Maison Armand S.R.L. mentioneaza ca depozitarea torturilor/prajiturilor personalizate (imbracate in icing), la temperaturi de refrigerare (0-4oC) o perioada mai mare de 3-6 ore, conduce la degradarea aspectului exterior al produsului (aparitia broboanelor datorita “transpiratiei” pastei de zahar, care absoarbe umiditatea mousse-ului, scurgerea culorii alimentare, incretirea foii comestibile pe care se imprima fotografiile, etc.)

Atunci cand plasati o comanda, rugamintea este sa intrebati cum se procedeaza cel mai bine cu aceste torturi.

Informatii

Tortul din imagine a cantarit 12,3 kilograme.
Cum apreciati (0)




Rau          Bine


numbers




Nu sunt pareri pentru acest produs.

Produse noi



Opinia clientilor