(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Tort Mickey 1 anisor


Tort Mickey 1 anisor

Cod produs: TP564
Timp productie: 48 ore

Mickey Mouse este un personaj indragit de toti copiii, iar cand acesta este prezent pe tortul aniversar pentru petrecerea de 1 anisor, cu siguranta primirea lui o sa fie pe masura.
Tu cum alegi sa decorezi tortul micutului tau?

1
Selecteaza Compozitia

Compozitia

  •  Double Desire
  •  Pearl & Ruby
  •  Chocolate Berry
  •  Trois Mousse
  •  Stracciatella
  •  Italian Kiss
  •  Cherry Vanilla

Mousse fin de ciocolată belgiană neagră și cremă aerată din ciocolată alba în care încorporăm zmeură.

Ingrediente: ciocolată neagră, ciocolată albă, blat cacao, frișcă, zmeură, glazură de ciocolată neagră.
Alergeni: gluten, amidon, lapte, ouă, zmeură, urme de alune.
Umiditate: max. 40% | Zahăr: min. 30% | Grăsimi: min. 13%

2
Selecteaza Cantitatea



  
  ()  

Informatii privind greutatea minima si numarul maxim de etaje

Pentru torturile care depășesc un etaj, cantitatea minima poate fi mai mare decat cea selectabila menționata pentru fiecare produs.
De exemplu, in general:
- Pentru un etaj cantitatea minima pleaca de la 3.0 kg.
- Pentru doua etaje cantitatea minima pleaca de la 5,5 kg.
- Pentru trei etaje cantitatea minima pleaca de la 8 kg.
Din acest motiv in functie de greutatea aleasa tortul poate sa difere fata de imaginea prezentata.
Pentru detalii și cantități exacte va rugam sa ne contactați la numărul de pe site sau la adresa de mail comanda@cofetariaarmand.ro.

3
Pretul

lei



Descriere produs

Observatii

Cost: pret compozitie/kg + 20 lei/kg manopera.
Cantitatea minima pentru care se poate realiza modelul este de 3,5 kg.
Comanda: cu 72 de ore inainte de data la care doriti livrarea.
Torturile din Cofetaria Armand sunt executate manual.
Tortul livrat poate depasi cantitatea comandata cu maxim 500 grame.

Ingrediente

Atentie! Societatea Maison Armand S.R.L. mentioneaza ca depozitarea torturilor/prajiturilor personalizate (imbracate in icing), la temperaturi de refrigerare (0-4oC) o perioada mai mare de 3-6 ore, conduce la degradarea aspectului exterior al produsului (aparitia broboanelor datorita “transpiratiei” pastei de zahar, care absoarbe umiditatea mousse-ului, scurgerea culorii alimentare, incretirea foii comestibile pe care se imprima fotografiile, etc.)

Atunci cand plasati o comanda, rugamintea este sa intrebati cum se procedeaza cel mai bine cu aceste torturi.

Dumneavoastra cum apreciati produsul? (Alti 2 clienti ne-au spus parerea lor)



   2    3    4    5    
Nu tocmai bunExcelent!

numbers


APRECIERILE CLIENTILOR
1 reviews

Arată foarte bine tortul!
Aș dori să fie și in realitate la fel dar am mai cumpărat de la dvs. și am fost mulțumită de preparate.
2019-12-23 14:47:20

1 reviews

Este foarte frumos si as dori sa il comand
2019-07-18 10:30:51


Din culisele Armand

Opinia clientilor
  • Raluca
    Tortul arata superb, asa ca in pozele de pe site. Blatul de pandispan cu cacao e...
    Armand: Multumim pentru apreciere...
    1 reviews
    2021-05-06
  • Madalina Donciulescu
    Am comandat tort cifra 3. Inițial l-am primit "dezmembrat" probabil din cauza ...
    Armand: Va multumim pentru raspunsul d-vs....
    1 reviews
    2021-04-25
  • Madalina Donciulescu
    Delicios și super frumos realizat...
    1 reviews
    2021-04-25
  • Catalina M
    Iubim acest tort! L-am cumpart de cel putin 5 ori pana acum. Extrem de multumiti...
    1 reviews
    2021-04-21