(+4) 0754.010.310
(+4) 0740.102.656

Tort Micuta Balerina

Tort Micuta Balerina

Cod produs: FB502

Daca micuta ta fetita este pasionata de balet, atunci acest model este potrivit pentru tortul aniversar.
Figurina micutei balerine este detaliul central, insa ea este pusa in valoare de fundite elegante si flori delicate.


1
Timpul minim pentru productie

72 ore
* Daca veti comanda mai multe produse, timpul minim de productie al comenzii va fi acela al produsului cu cel mai mare timp de productie.


2
Cantitatea


  


* Cantitatea minima nu presupune ca tortul sa fie exact ca cel din imagine. Cantitatea difera in functie de numarul etajelor.
De exemplu: La cantitatea de 3,5 kg tortul nu poate avea decat un etaj.


3
Compozitia

Alege:

  •  Chocolate Berry
  •  Double Desire
  •  Pearl & Ruby
  •  Trois Mousse
  •  Stracciatella
  •  Italian Kiss
  •  Raspberry Rose
  •  Tropical Mousse

Mousse fin de ciocolată neagră belgiană în care încorporăm fructe de pădure.

Ingrediente: ciocolată neagră, blat cacao, frișcă, zmeură, mure.
Alergeni: gluten, amidon, lapte, ouă, mure, zmeură,urme de alune.
Umiditate: max.50 % | Zahăr: min.30% | Grăsimi: min.12%


4
Scrie o dedicatie

Scrie maximum 50 de caractere.


5
Pret

lei



Descriere produs

Observatii

Pret/kilogram - 160 lei (include si manopera complexa si accesoriile pentru acest model)
Se poate realiza intr-o mare varietate de culori, iar minimul de kilograme pentru care se poate realiza acest model este de 4 kilograme.
Comanda se realizeaza cu 72 de ore inainte de data la care doriti livrarea.
Torturile din Cofetaria Armand sunt executate manual.
Tortul livrat poate depasi cantitatea comandata cu maxim 500 grame.

Ingrediente

Acest tort poate fi facut cu urmatoarele sortimente de compozitie: Trois Mousse, Pearl & Ruby, Stracciatella, Raspberry Rose, Chocolate Berry, Double Desire, Tropical Mousse,Italian Kiss.

Atentie! Societatea Maison Armand S.R.L. mentioneaza ca depozitarea torturilor/prajiturilor personalizate (imbracate in icing), la temperaturi de refrigerare (0-4oC) o perioada mai mare de 3-6 ore, conduce la degradarea aspectului exterior al produsului (aparitia broboanelor datorita “transpiratiei” pastei de zahar, care absoarbe umiditatea mousse-ului, scurgerea culorii alimentare, incretirea foii comestibile pe care se imprima fotografiile, etc.)

Atunci cand plasati o comanda, rugamintea este sa intrebati cum se procedeaza cel mai bine cu aceste torturi.

Informatii

Tortul din imagine a cantarit 3,8 kilograme.
Cum apreciati (0)




Rau          Bine


numbers




Nu sunt pareri pentru acest produs.

Produse noi



Opinia clientilor