(+4) 031.005.1187
(+4) 0754.010.310

Tort Poiana fermecata

Tort Poiana fermecata

Cod produs: TP421
Timp productie: 48 ore

Tortul Poiana fermecata este rezultatul imaginatiei minunate a unui copilas care si-a dorit pe prajitura aniversara o figurina deosebita, infatisand-o pe printesa Soricica, floricele si ciupercute in culori vesele. Pentru ca ne dorim ca petrecerea micutului tau sa fie exact asa cum isi doreste si pentru ca stim ce importanta este stimularea creativitatii copilului, asteptam ideile sale pentru a realiza tortul imaginat.

1
Selecteaza Compozitia

Compozitia

  •  Double Desire
  •  Pearl & Ruby
  •  Chocolate Berry
  •  Trois Mousse
  •  Stracciatella
  •  Raspberry Rose
  •  Italian Kiss
  •  Tropical Mousse

Mousse fin de ciocolată belgiană neagră și cremă aerată din ciocolată alba în care încorporăm zmeură.

Ingrediente: ciocolată neagră, ciocolată albă, blat cacao, frișcă, zmeură, glazură de ciocolată neagră.
Alergeni: gluten, amidon, lapte, ouă, zmeură, urme de alune.
Umiditate: max. 40% | Zahăr: min. 30% | Grăsimi: min. 13%

2
Selecteaza Cantitatea



  
  ()  


* Cantitatea minima nu presupune ca tortul sa fie exact ca cel din imagine. Cantitatea difera in functie de numarul etajelor.
De exemplu: La cantitatea de 3,5 kg tortul nu poate avea decat un etaj.

3
Pretul

lei



Descriere produs

Observatii

Cost: pret compozitie/kg + 20 lei/kg manopera.
Cantitatea minima pentru care se poate realiza modelul este de 3,5 kg pe 1 etaj, 7 kg pe 2 etaje si 10 kg pe 3 etaje.
Comanda se realizeaza cu minim 48 de ore inainte de data la care doriti livrarea.
Torturile din Cofetaria Armand sunt executate manual.
Tortul livrat poate depasi cantitatea comandata cu maxim 500 grame.

Ingrediente

Acest tort poate fi facut cu urmatoarele sortimente de compozitie: Trois Mousse, Pearl & Ruby, Stracciatella, Raspberry Rose, Chocolate Berry, Double Desire, Tropical Mousse,Italian Kiss.

Atentie! Societatea Maison Armand S.R.L. mentioneaza ca depozitarea torturilor/prajiturilor personalizate (imbracate in icing), la temperaturi de refrigerare (0-4oC) o perioada mai mare de 3-6 ore, conduce la degradarea aspectului exterior al produsului (aparitia broboanelor datorita “transpiratiei” pastei de zahar, care absoarbe umiditatea mousse-ului, scurgerea culorii alimentare, incretirea foii comestibile pe care se imprima fotografiile, etc.)

Atunci cand plasati o comanda, rugamintea este sa intrebati cum se procedeaza cel mai bine cu aceste torturi.

Fii primul care apreciaza produsul.



   2    3    4    5    
Nu tocmai bunExcelent!

numbers


Nu sunt pareri pentru acest produs.

Produse noi


Din culisele Armand

Opinia clientilor
  • Ela
    Facut cu gust,de catre o cofetarie ce ofera calitate produselor,profesionalism i...
    1 reviews
    2017-08-20
  • Ana
    Un tort exceptional,absolut minunat!Livrare prompta!...
    1 reviews
    2017-08-06
  • Monica
    Super tort,deosebit! Serviciile ireprosabile! Multumim!...
    1 reviews
    2017-07-23
  • Gabriel
    Delicios este putin spus ! Multumim Cofetaria Armand !...
    1 reviews
    2017-07-03