(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Tort Carte Avocati


Tort Carte Avocati

Cod produs: TP693
Timp productie: 48 ore

Tortul Carte Avocati facut pentru o cunoscuta casa de avocatura care reprezinta 2 din cele mai importante carti de drept si anume Procedura Penala si Contencios Administrativ.

1
Selecteaza Compozitia

Compozitia

  •  Double Desire
  •  Pearl & Ruby
  •  Chocolate Berry
  •  Trois Mousse
  •  Stracciatella
  •  Italian Kiss
  •  Cherry Vanilla

Mousse fin de ciocolată belgiană neagră și cremă aerată din ciocolată alba în care încorporăm zmeură.

Ingrediente: ciocolată neagră, ciocolată albă, blat cacao, frișcă, zmeură, glazură de ciocolată neagră.
Alergeni: gluten, amidon, lapte, ouă, zmeură, urme de alune.
Umiditate: max. 40% | Zahăr: min. 30% | Grăsimi: min. 13%

2
Selecteaza Cantitatea



  
  ( portii pentru grame portia)

Informatii privind greutatea minima si numarul maxim de etaje

Pentru torturile care depășesc un etaj, cantitatea minima poate fi mai mare decat cea selectabila menționata pentru fiecare produs.
De exemplu, in general:
- Pentru un etaj cantitatea minima pleaca de la 3.0 kg.
- Pentru doua etaje cantitatea minima pleaca de la 5,5 kg.
- Pentru trei etaje cantitatea minima pleaca de la 8 kg.
Din acest motiv in functie de greutatea aleasa tortul poate sa difere fata de imaginea prezentata.
Pentru detalii și cantități exacte va rugam sa ne contactați la numărul de pe site sau la adresa de mail comanda@cofetariaarmand.ro.

3
Pretul

lei



Descriere produs

Observatii

Cost: pret compozitie/kg + 20 lei/kg manopera.
Cantitatea minima pentru care se poate realiza modelul este de 3,5 kg.
Deoarece torturile sunt executate manual, cantitatea tortului poate fi mai mica sau mai mare cu 500 gr.
Comanda se realizeaza cu minim 48 de ore inainte de data la care doriti livrarea.

Ingrediente

Atentie! Societatea Maison Armand S.R.L. mentioneaza ca depozitarea torturilor/prajiturilor personalizate (imbracate in icing), la temperaturi de refrigerare (0-4oC) o perioada mai mare de 3-6 ore, conduce la degradarea aspectului exterior al produsului (aparitia broboanelor datorita “transpiratiei” pastei de zahar, care absoarbe umiditatea mousse-ului, scurgerea culorii alimentare, incretirea foii comestibile pe care se imprima fotografiile, etc.)

Atunci cand plasati o comanda, rugamintea este sa intrebati cum se procedeaza cel mai bine cu aceste torturi.

Fii primul care apreciaza produsul.



   2    3    4    5    
Nu tocmai bunExcelent!

numbers


Nu sunt pareri pentru acest produs.

Din culisele Armand

Opinia clientilor