(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Tort Macara


Tort Macara

Cod produs: TP357
Timp productie: 72 ore

Torturile Macara si Blocuri au fost comandate de o buna prietena a cofetariei Armand, pentru sotul ei, care este un arhitect cunoscut, astfel incat nu se putea o tema mai potrivita decat aceasta. Tu ce idei ai pentru tortul aniversar al persoanei dragi?

1
Selecteaza Compozitia

Compozitia

  •  Cherry Vanilla
  •  Double Desire
  •  Pearl & Ruby
  •  EverLove
  •  Chocolate Berry
  •  Trois Mousse
  •  Stracciatella
  •  Raspberry Rose
  •  Italian Kiss

Un tort racoritor, potrivit pentru copii si nu numai, fiind o reteta ce imbina perfect gustul dulce-acrisor al cireselor negre si cel aromat al vaniliei, in doua straturi de mousse-uri asezate pe un blat de pandispan alb. Tortul nu este o varianta foarte dulce, fiind realizata in special pentru copii si fiind fara adaosuri de esente sau zahar. 

Ingrediente:- blat pandispan alb, frisca naturala, lapte, oua, pasta vanilie, pulpa cirese negre, zahar.

2
Selecteaza Cantitatea



  
  ()  


* Cantitatea minima nu presupune ca tortul sa fie exact ca cel din imagine. Cantitatea difera in functie de numarul etajelor.
De exemplu: La cantitatea de 3,5 kg tortul nu poate avea decat un etaj.

3
Pretul

lei



Descriere produs

Observatii

Cost: pret compozitie/kg + 20 lei/kg manopera.
Cantitatea minima pentru care se poate realiza modelul este de 8 kg.
Blocul este fals, din polistiren, iar macaraua nu este inclusa.
Comanda se realizeaza cu 72 de ore inainte de data la care doriti livrarea.
Torturile din Cofetaria Armand sunt executate manual.
Tortul livrat poate depasi cantitatea comandata cu maxim 500 grame.

Ingrediente

Acest tort poate fi facut cu urmatoarele sortimente de compozitie: Trois Mousse, Pearl & Ruby, Stracciatella, Raspberry Rose, Chocolate Berry, Double Desire,Italian Kiss.

Atentie! Societatea Maison Armand S.R.L. mentioneaza ca depozitarea torturilor/prajiturilor personalizate (imbracate in icing), la temperaturi de refrigerare (0-4oC) o perioada mai mare de 3-6 ore, conduce la degradarea aspectului exterior al produsului (aparitia broboanelor datorita “transpiratiei” pastei de zahar, care absoarbe umiditatea mousse-ului, scurgerea culorii alimentare, incretirea foii comestibile pe care se imprima fotografiile, etc.)

Atunci cand plasati o comanda, rugamintea este sa intrebati cum se procedeaza cel mai bine cu aceste torturi.

Fii primul care apreciaza produsul.



   2    3    4    5    
Nu tocmai bunExcelent!

numbers


Nu sunt pareri pentru acest produs.

Din culisele Armand

Opinia clientilor