(+4) 0754.010.310
(+4) 0740.102.656

Tort Teren Accidentat si Atv

Tort Teren Accidentat si Atv

Cod produs: TP183

Pentru pasionatii si iubitorii sporturilor extreme, am realizat un tort personalizat in forma unui teren accidentat pe care am aseazat un atv.
Figurina este din plastic si se poate realiza si din icing, insa pretul difera.


1
Timpul minim pentru productie

72 ore
* Daca veti comanda mai multe produse, timpul minim de productie al comenzii va fi acela al produsului cu cel mai mare timp de productie.


2
Cantitatea


  


* Cantitatea minima nu presupune ca tortul sa fie exact ca cel din imagine. Cantitatea difera in functie de numarul etajelor.
De exemplu: La cantitatea de 3,5 kg tortul nu poate avea decat un etaj.


3
Compozitia

Alege:

  •  Chocolate Berry
  •  Double Desire
  •  Pearl & Ruby
  •  Trois Mousse
  •  Stracciatella
  •  Italian Kiss
  •  Raspberry Rose
  •  Tropical Mousse

Mousse fin de ciocolată neagră belgiană în care încorporăm fructe de pădure.

Ingrediente: ciocolată neagră, blat cacao, frișcă, zmeură, mure.
Alergeni: gluten, amidon, lapte, ouă, mure, zmeură,urme de alune.
Umiditate: max.50 % | Zahăr: min.30% | Grăsimi: min.12%


4
Scrie o dedicatie

Scrie maximum 50 de caractere.


5
Pret

lei



Descriere produs

Observatii

Cost: pret compozitie/kg + 120 lei manopera.
Cantitatea minima pentru care se poate realiza modelul este de 4.5 kg.
Comanda se realizeaza cu minim 72 de ore inainte de data la care doriti livrarea.
Torturile din Cofetaria Armand sunt executate manual.
Tortul livrat poate depasi cantitatea comandata cu maxim 500 grame.

Ingrediente

Acest tort poate fi facut cu urmatoarele sortimente de compozitie: Trois Mousse, Pearl & Ruby, Stracciatella, Raspberry Rose, Chocolate Berry, Double Desire, Tropical Mousse,Italian Kiss.

Atentie! Societatea Maison Armand S.R.L. mentioneaza ca depozitarea torturilor/prajiturilor personalizate (imbracate in icing), la temperaturi de refrigerare (0-4oC) o perioada mai mare de 3-6 ore, conduce la degradarea aspectului exterior al produsului (aparitia broboanelor datorita “transpiratiei” pastei de zahar, care absoarbe umiditatea mousse-ului, scurgerea culorii alimentare, incretirea foii comestibile pe care se imprima fotografiile, etc.)

Atunci cand plasati o comanda, rugamintea este sa intrebati cum se procedeaza cel mai bine cu aceste torturi.

Cum apreciati (0)




Rau          Bine


numbers




Nu sunt pareri pentru acest produs.

Produse noi



Opinia clientilor