Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro
Phone (+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro

Tort Amandina

Tort Amandina
Tort Amandina-1 Tort Amandina-2 Tort Amandina-3

Tort Amandina

Cod produs: TR163
Timp productie: clock 24 ore

Tortul Amandina, o reteta clasica si un desert atat de cunoscut, si-a gasit loc printre torturile pretentioase ale Cofetariei Armand, obligatiile lui fiind acelea de a respecta o reteta clasica, realizata doar cu ingrediente de calitate, precum untul si cacao de calitate.
Fiind atat de cunoscut si gustat cel putin o data in viata, tortul Amandina este modalitatea prin care puteti constata calitatea ingredientelor folosite in laboratorul nostru.

Bucurați-vă de rafinamentul și aroma inconfundabilă a Tortului Amandina, o capodoperă dulce care îmbină tradiția cu savoarea contemporană. La Cofetăria Armand, ne mândrim cu respectarea tradiției și utilizarea exclusivă a ingredientelor de cea mai înaltă calitate în fiecare creare a noastră.


Tortul Amandina reprezintă o simfonie a gusturilor delicate și a texturilor bogate, oferind o experiență senzorială de neegalat. Fiecare straturi, începând de la blatul pufos și aromele de migdale, până la crema fină Amandina și ganajul luxuriant de ciocolată, este creat cu atenție meticuloasă pentru a aduce bucurie în fiecare mușcătură.

La Cofetăria Armand, onorăm tradiția și calitatea, iar Tortul Amandina este expresia noastră autentică a acestor valori. Cu fiecare felie, invitați-vă simțurile la un dans al aromelor și texturilor care definesc perfecțiunea dulce.

Descoperiți arta deserturilor fine la Cofetăria Armand, unde Tortul Amandina este mai mult decât o delicatesă - este o experiență.


Termen de valabilitate: 72 ore

Temperatura de pastrare: +2/+4 grade Celsius

1
Selecteaza Cantitatea



  
  ( portii pentru grame portia)


Torturile cofetariei Armand sunt executate manual si din acest motiv gramajele pot sa difere cu pana la +/- 200g pentru torturile simple si pana la +/- 500g pentru torturile personalizate.

2
Pretul

lei

Descriere produs

Ingrediente

-blat amandina
-crema amandina
-ganaj ciocolata
-frisca
-cirese maraschino

Valori nutritionale

Detalii ingrediente
Fii primul care apreciaza produsul.



   2    3    4    5    
Nu tocmai bunExcelent!

Random number


Nu sunt pareri pentru acest produs.

Opinia clientilor

Google review
Solutionarea litigiilor cofetarie Platforma SOL
Phone icon
Lasa un mesaj!
te contactam noi maine