Observatii
Tortul se poate realiza doar pe un singur etaj.
Torturile cofetarie Armand sunt realizate manual si gramajul poate sa difere cu +/-250grame.
Ingrediente
- blat umed de culoare verde
- crema de branza
- mascarpone
- frisca naturala
- lichior portocale
- zahar pudra
- pasta de amarene
- pasta fistic
- visine
- fructe de padure si cirese maraschino
Alergeni:
- gluten
- lactoza
- ou
- poate contine urme de fructe cu coaja uscata
Valori nutritionale Valori nutritionale
Declarație nutrițională | Per 100 g | CR* /100 g |
Valoare energetică | 1150 kJ/276 kcal | 14% |
Grăsimi | 17,4 g | 25% |
- din care acizi grași saturați | 11,1 g | 56% |
Glucide | 26,3 g | 10% |
-din care zaharuri | 20,3 g | 23% |
Proteine | 3,6 g | 7% |
Sare | 0,13 g | 2% |
Detalii ingrediente
Detalii ingrediente
crema {frisca (smantana, proteine din lapte, inulina din cicoare), crema de branza [branza proaspata de vaca (lapte de vaca pasteurizat, smantana, culturi lactice, cheag), sare, amidon modificat], mascarpone (smantana, regulator de aciditate: acid citric), zahar pudra, pasta amarena [35% preparat cu cirese amarena (38% cirese, sirop de glucoza-fructoza, zahar, suc de visine, concentrate: morcov negru, hibiscus, acidifiant: acid citric, aroma naturala), sirop de glucoza, sirop de zahar invertit, suc de sfecla, suc concentrat de cirese, alcool etilic, aroma naturala, amidon], pasta vanilie (sirop de glucoza, sirop de zahar invertit, sirop de fructoza, propilen glicol, extract de coaja de vanilie pudra, agent de ingrosare: amidon modificat, aroma, extract de curcuma, colorant: betacaroten), pasta fistic (sirop de glucoza, sirop de zahar invertit, fistic 10%, alune de padure, aroma, apa, zahar caramelizat, coloranti: albastru briliant FCF, caroteni, sare, conservant: sorbat de potasiu)}, blat [zahar, faina de grau, lapte praf, amidon din grau, emulgatori: esteri poliglicerici ai acizilor grasi, monogliceride și digliceride ale acizilor grași, esteri ai acidului lactic cu mono- și digliceridele acizilor grași, esteri ai propan-1,2-diolului cu acizii grași, esteri ai acidului acetic cu mono- și digliceridele acizilor grași, stearoil-2-lactilat de sodiu, agenti de crestere: bicarbonat de sodiu, pirofosfat acid de sodiu, colorant natural: clorofila, turmeric, sare, arome (fistic), agent de ingrosare: guma de xantan, regulator de aciditate: acid lactic, apa, albus de ou pasteurizat, galbenus de ou pasteurizat, unt], visine, sirop [apa, zahar, lichior 40%vol.], mure, afine, zmeura, cirese maraschino [cirese, zahar, sirop de glucoza, acidifiant: acid citric, arome, colorant: eritrozina).