(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro.
(+4) 031.005.1187
comanda@cofetariaarmand.ro.

Tort Mos Craciun si Rudolf


Tort Mos Craciun si Rudolf

Cod produs: FB104
Timp productie: ore

Ca in fiecare an, Mos Craciun, dupa ce si-a verificat lista si a pregatit cadourile pentru toti copiii cuminti, insotit de Rudolf, a poposit pe un tort fabulos, realizat cu maiestrie de cake designer-ul cofetarie Armand.

1
Selecteaza Compozitia

Compozitia

  •  Cherry Vanilla
  •  Double Desire
  •  Pearl & Ruby
  •  Chocolate Berry
  •  Trois Mousse
  •  Stracciatella
  •  Italian Kiss

Un tort racoritor, potrivit pentru copii si nu numai, fiind o reteta ce imbina perfect gustul dulce-acrisor al cireselor negre si cel aromat al vaniliei, in doua straturi de mousse-uri asezate pe un blat de pandispan alb. Tortul nu este o varianta foarte dulce, fiind realizata in special pentru copii si fiind fara adaosuri de esente sau zahar. 

Ingrediente:- blat pandispan alb, frisca naturala, lapte, oua, pasta vanilie, pulpa cirese negre, zahar.

2
Selecteaza Cantitatea



  
  ()  


* Cantitatea minima nu presupune ca tortul sa fie exact ca cel din imagine. Cantitatea difera in functie de numarul etajelor.
De exemplu: La cantitatea de 3,5 kg tortul nu poate avea decat un etaj.

3
Pretul

lei

.Acest produs se comanda doar telefonic




Descriere produs

Observatii

Pret/kilogram - 160 lei
Se poate realiza intr-o mare varietate de culori, iar minimul de kilograme pentru care se poate realiza acest model este de 6 kilograme pe 2 etaje si de 10 kg ca in imagine.
Pentru alte modele, nu ezitati sa ne contactati.

Ingrediente

Acest tort poate fi facut cu urmatoarele sortimente de compozitie: Trois Mousse, Pearl & Ruby, Stracciatella, Chocolate Berry, Double Desire, Tropical Mousse,Italian Kiss.

Atentie! Societatea Maison Armand S.R.L. mentioneaza ca depozitarea torturilor/prajiturilor personalizate (imbracate in icing), la temperaturi de refrigerare (0-4oC) o perioada mai mare de 3-6 ore, conduce la degradarea aspectului exterior al produsului (aparitia broboanelor datorita “transpiratiei” pastei de zahar, care absoarbe umiditatea mousse-ului, scurgerea culorii alimentare, incretirea foii comestibile pe care se imprima fotografiile, etc.)

Atunci cand plasati o comanda, rugamintea este sa intrebati cum se procedeaza cel mai bine cu aceste torturi.

Fii primul care apreciaza produsul.



   2    3    4    5    
Nu tocmai bunExcelent!

numbers


Nu sunt pareri pentru acest produs.

Din culisele Armand

Opinia clientilor